自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章

回覆 adaleung717 的帖子

又整死人我尋晚都係咁鬧

珍珠宮

yinjaiBB 發表於 21-10-9 12:51
近年tvb嘅劇套套唔係強姦,就性慾上床,就連8點套快回家都拍床上,同年幼仔女睇得好尷尬,真的有需要拍咁多 ...

8點真係唔適合加床戲

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

回覆樓主:

比我感覺海關除左專業外原來啲男女關係咁亂七八糟, 叫人點放心入行呢

珍珠宮

larisa 發表於 21-10-9 07:26
雖然我冇睇,但見你咁講笑左 我睇左頭幾集已冇興趣睇,見到d角色同劇情好悶,相反我家無難事初時 ...

我家無難事,越睇越好睇

男爵府

套劇一開始講海關查案本來都有啲吸引力,但係好快就覺得好奇怪點解佢成日影峰sir同madam Wan,分開電視左右兩個框各自喺自己嘅空間做緊啲嘢。所以我一早估到佢哋兩個梗係最後係一啤㗎。但係明明佢同黃智雯好sweet㗎,即刻覺得個編劇真係搵戲做,仲要誇張到結埋婚差啲生埋仔先至分開,唉乜編劇劇嚟㗎。
陳家樂同阿Moon好好地做同事,做好朋友咪算囉。直情嘥咗陳家樂做個咁嘅角色 !

男爵府

saladgab 發表於 21-10-9 14:05
套劇一開始講海關查案本來都有啲吸引力,但係好快就覺得好奇怪點解佢成日影峰sir同madam Wan,分開電視左右 ...

係啦,要寫峰sir同madam wan,好心就唔好安峰sir結婚啦⋯⋯

男爵府

iwff 發表於 21-10-8 23:08
算好架啦,我仲以為一爆炸就死,轉頭出殯,可能想比Moon做多d感情戲,但我覺得韓瑪莉喊得逼真好多。
...

我都以為劇情等個個行出來都唔見佢老公!編劇講佢死係火場添!點知死得咁迂迴曲折
發覺只有離開幸福, 才能看清幸福, 但代價總不低, 但是,沒有錯過, 又何嘗會知道什麼是對的.

首頁

尾頁

跳至