夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ssstar 發表於 21-11-30 08:16
好,我好好諗下,到底我做唔做得到。多謝你

有ngo 有婚輔, 有需要去揾哩d ngo 傾下, or 同老公一齊去

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

佢無俾錢我買野的, 所以我問唔到佢攞錢

大宅

回覆 kaman06 的帖子

搵得既, 都係想繼續段婚, 但我已經對佢好失望

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ssstar 發表於 21-11-30 09:10

佢無俾錢我買野的, 所以我問唔到佢攞錢

咁你要好好為自己打算
隔離有兩個post都類似,有返工。但都係要等三至五年先離婚。

不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

點解要咁耐?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Ssstar 發表於 21-11-30 09:24

點解要咁耐?

佢地話雖然有返工,但預計另一半無比贍養費,所以要照顧埋小朋友或住屋嘅問題。趁呢個時間cap多啲錢

大宅

crystal媽咪 發表於 21-11-30 09:26
佢地話雖然有返工,但預計另一半無比贍養費,所以要照顧埋小朋友或住屋嘅問題。趁呢個時間cap多啲錢
...

哦,咁我屋已經有,翻媽度住,叫阿媽湊住先。幸好,我還有後盾

寶石宮

Ssstar 發表於 21-11-30 09:56
哦,咁我屋已經有,翻媽度住,叫阿媽湊住先。幸好,我還有後盾

子爵府

Ssstar 發表於 21-11-29 22:40
我會同佢傾,但諗住有埋後著先,計劃好先再同佢傾。。

你最終原諒左佢?可以知道你點解會揀原諒佢?

當時我係由天决定,隋心,因為我覺得佢仲對我仲有情,問過仔又唔想我地離婚,而佢肯回頭對我比以前好!咁當然我都有改變!我以前對佢好差架,黑面、態度冷淡、sex時又比說話佢聽,唔care佢之類!
以前覺得唔似夫妻,現在先似返對夫妻!

如果大家想都唔想冇左個家,你手先要做嘅係同佢有返性關係先,唔係都係徒然!因為男人一定用下面諗嘢!

大宅

回覆 alicewong18 的帖子

唔係我唔想同佢做, 係佢唔想同我做~ 佢話攰~所以, 我諗我同你既CASE可能唔同, 因為你老公對你仲有情~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Ssstar 發表於 21-11-29 16:37
如果你發現自己老公原來有背住自己,約女人出去開房(應該固定,但未知是一個還是多個)會同D唔識既女人文字 ...
睇佢喇,真係佢現在對你好唔好?可能佢有性需要而你唔知因什麼.......無

大宅

回覆 20150618bb 的帖子

唔算好, 唔係太主動關心我, 無咩交流, 咪家人一樣~我而家知道點解佢唔掂我啦, 因為佢出邊食飽左嘛

男爵府

Ssstar 發表於 21-11-30 13:03

唔係我唔想同佢做, 係佢唔想同我做~ 佢話攰~所以, 我諗我同你既CASE可能唔同, 因 ...

我覺得你自已有答案,只係未諗到點做, 可以揾工傾下, 諗清楚想點

男爵府

等小朋友升中就離。其實佢心已經冇你,你踢爆佢,分分鐘佢直接話離婚,根本唔會要你原諒。
你年紀應不是太大,將來揾個愛你的仲好。

子爵府

Ssstar 發表於 21-11-30 13:03

唔係我唔想同佢做, 係佢唔想同我做~ 佢話攰~所以, 我諗我同你既CASE可能唔同, 因 ...

点都好!係唔係都踢爆左佢先!佢宜家風流快活得咁過引吖嗱!

子爵府

Ssstar 發表於 21-11-30 13:49

唔算好, 唔係太主動關心我, 無咩交流, 咪家人一樣~我而家知道點解佢唔掂我啦, 因 ...

你斷佢出面,佢死死氣攪返你!

大宅

kaman06 發表於 21-11-30 13:55
我覺得你自已有答案,只係未諗到點做, 可以揾工傾下, 諗清楚想點

可以系邊度搵到?

大宅

c27cheun 發表於 21-11-30 14:18
等小朋友升中就離。其實佢心已經冇你,你踢爆佢,分分鐘佢直接話離婚,根本唔會要你原諒。
你年紀應不是太 ...

如果佢話離,我仲好,可以決絕咁走

遇到d咁既事,仲邊敢相信愛情同婚姻?同埋,結過婚,生過仔,好難了。唔諗了,好好湊大個仔,珍惜朋友

大宅

alicewong18 發表於 21-11-30 14:23
你斷佢出面,佢死死氣攪返你!

我覺得佢好污糟,唔知點面對呢個人了

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Ssstar 發表於 21-11-30 13:49

唔算好, 唔係太主動關心我, 無咩交流, 咪家人一樣~我而家知道點解佢唔掂我啦, 因 ...
都應該唔係,可能你太過被動,上床完全死魚一條,做下運動保持身體柔軟對自己又好,主動多一的得唔得,改善自己先可能番番轉頭

首頁

尾頁

跳至