自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

是原我上個禮拜淘咗個展示盒,點知收番嚟全爛既,有6塊版爛5塊,同佢講咗,仲要問我咩原因,大佬唔通我特登整爛佢咩,仲要我補多5蚊先再發俾我,問佢點解我要補多5蚊,佢就唔應我 激死

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

域琪425 發表於 21-12-8 18:17
是原我上個禮拜淘咗個展示盒,點知收番嚟全爛既,有6塊版爛5塊,同佢講咗,仲要問我咩原因,大佬唔通我特登 ...

佢唔彩你你申請退款就得

la_source    發表於 21-12-9 10:42

大宅

魔怪媽媽 發表於 21-12-8 18:20
佢唔彩你你申請退款就得

可以嗎

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

域琪425 發表於 21-12-8 18:17
是原我上個禮拜淘咗個展示盒,點知收番嚟全爛既,有6塊版爛5塊,同佢講咗,仲要問我咩原因,大佬唔通我特登 ...

同客服講。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

打廣東話

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

域琪425 發表於 21-12-8 18:21
可以嗎

佢依家唔補發比你? 如果唔補發就申請退款, 如果佢取消你申請可以淘寶价入, 你影低相有咩問題

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

其實一早就要同佢講壞左5塊, 你咁樣一時話兩塊, 一時又話5塊, 賣家會以為係你整壞, 所以要比5元。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

男爵府

回覆樓主:

我係淘寶有間幫襯咗好耐,如你有需要可以分享俾你,睇下啱唔啱你。

水晶宮

魔怪媽媽 發表於 21-12-8 18:20
佢唔彩你你申請退款就得

但退款可能會要退貨
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

第一次賣家話補發, 你不用問要不要補錢, 要運費他一定會說明, 問多左啦。
你又問左二次咁清楚嗎? 香港人梗係明你講咩, 但大陸人會以為你單打佢, 會唔 多LIKE。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

複式洋房

次貨

翡翠宮

魔怪媽媽 發表於 21-12-8 18:24
佢依家唔補發比你? 如果唔補發就申請退款, 如果佢取消你申請可以淘寶价入, 你影低相有咩問題
...

冇用架, 賣家有權要求退貨退款, 咁樓主就要比大陸段到港的運費, 分分鐘貴過件貨。

翡翠宮

wsyggk 發表於 21-12-8 18:49
但退款可能會要退貨

未必,我試過淘寶价入,直接退款比我

翡翠宮

andyman 發表於 21-12-8 18:51
冇用架, 賣家有權要求退貨退款, 咁樓主就要比大陸段到港的運費, 分分鐘貴過件貨。

...

大宅

andyman 發表於 21-12-8 18:49
第一次賣家話補發, 你不用問要不要補錢, 要運費他一定會說明, 問多左啦。
你又問左二次咁清楚嗎? 香港人梗 ...

咁架咩

翡翠宮

魔怪媽媽 發表於 21-12-8 18:52

係你比較好彩啫多數要退貨,

翡翠宮

域琪425 發表於 21-12-8 18:52
咁架咩

係架, 一向補貨都係免大陸段運費。

翡翠宮

域琪425 發表於 21-12-8 18:52
咁架咩
你果句, 清唔清楚? 就好似廣東話督住人地個頭, 你睇唔睇到呀, 人頭豬

大宅

回覆樓主:

咁需要俾劣評嗎?

公爵府

因為我係用海運,隔左幾個月先知,咁佢重新發過,咁我明要俾海運費用。

首頁
12345...6

尾頁

跳至