自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

琥珀宮

sunnyvivian 發表於 22-1-10 22:17
就係因為價錢唔算平,所以先挨到依家,阿卡索打價格戰,一無人買就死得快。我另外還有畫畫網上課程,最近 ...

其實有d野真係唔好貪平,情願揀中間價

大宅

回覆 mandy952 的帖子

6599係人仔?
個agent話俾我個package係6199,有140堂,私人加送5堂,另有13堂精品堂(小組形式),加埋有158堂

但係我驚一次過太多堂,用到一半好似阿卡索咁就慘

琥珀宮

cathyangel 發表於 22-1-10 22:30

6599係人仔?

6599人仔170堂,除左一對一,其他對我黎講唔算係堂,因為唔會上

男爵府

sunnyvivian 發表於 22-1-10 21:59
大陸雙減你地仲敢買預繳課,阿卡索我唔見左300幾堂好肉痛,已經唔敢試,雖然51比阿卡索財政穩健,但大陸已 ...

嗰陣都有考慮阿卡索,反而每堂太平我唔敢報...fb搜尋51talk佢地有公開請老師,我見都有200披索/小時,即係HKD30左右,一堂25mins老師人工都佔hkd15,阿卡索又係收1x蚊一堂...我都希望51talk頂得住

大宅

我同佢講唔想一次性買太多,驚好似阿卡索咁,佢咁覆我:

阿卡索因为业务线很窄,只对接大陆内地

其次阿卡索的教材和老师都是不正规的,受到央视的批评,导致这个公司直接名声就臭掉了

有关于约课 选老师和选教材都可以第一时间联络我,其次就是这个价格会是全年最划算的时候了,因为首先现在做海外需要铺垫市场,并且拓展品牌,所以是很划算的,第三个就是我们的老师都是正规挑选,专业培训,不是随便的兼职老师来上课的,最后就是品牌是上市公司,从2011年成立到16年上市 ,做到现在也差不多快十一年啦

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

mandy952 發表於 22-1-10 22:23
我之前第一次買頭一個月佢就叫我續,嗰次係最抵,4000元就有145堂,佢地叫升艙期,過左一定唔會咁平
而家 ...

我雙十二續rmb5699有174,
佢話過年後會加價,
點知真係加咗咁多
不過我兩個小朋友上,
啲堂消耗得快啲,
其實都仲叫抵

珍珠宮

2024年龍年勳章

cathyangel 發表於 22-1-10 22:37

精品課無乜用,主要都係上1:1

你直接話唔join我覺得佢應該會有少啲package或更便宜的。

如果真係無,你都可以過幾天先話join返。

我覺得佢常常話加價,但加極都係差不多。
希望每天開心渡過 ;-)

子爵府

cathyangel 發表於 22-1-10 21:37
其實佢有個拼團package, 不過要2人同行,人仔3599=hkd4412, 70堂,另送8堂精品堂,有冇人想夾呀? ...

請問你話拼團Package的運作是什麼意思?有沒有話要求是二人同行, 但要兩人都係同一英文程度 或者有什麼條件?

謝謝

伯爵府

cathyangel 發表於 22-1-10 22:37

個個客服都係咁Sale,我個A進話要諗清楚,唔好受到距地語言藝術誘惑,話海外事業部都係近排先成立。叫我唔好講出去,話唔好Join百幾堂,怕唔穩陣

子爵府

Joejo88 發表於 22-1-10 22:15
容易book 堂,即日都book到,小朋友輕鬆上,oral 最大進步,我join 50堂

請問你參加50堂的plan是多少$?有什麼條件和限制(规定)?例如: 一個月要最少上堂和 是否一年內要完成?

謝謝

男爵府

cathyangel 發表於 22-1-10 22:30

6599係人仔?

十二月聖誕3599人仔唔使拼都有72堂,私人叫佢送多5堂估計都得,所以你3599得70堂貴,仲要夾,真心唔抵,好快有新春優惠我估...

子爵府

yiupigpig 發表於 22-1-10 23:15
十二月聖誕3599人仔唔使拼都有72堂,私人叫佢送多5堂估計都得,所以你3599得70堂貴,仲要夾,真心唔抵,好 ...

請教在哪裡可以看到優惠資料?

謝謝

大宅

回覆 PandaVV 的帖子

應該係要開多個account咁,2個人各自揀自己適合的Level
你睇下有冇興趣?如果有我哋可以2人夾,唔洗一次過買咁多堂

大宅

回覆 yiupigpig 的帖子

我問個agent,佢話e個已經係元旦優惠,問佢有冇小啲堂數唔洗拼團既package,佢都話冇喇

男爵府

PandaVV 發表於 22-1-10 23:20
請教在哪裡可以看到優惠資料?

謝謝

以前我試堂的agent十二月 send俾我嘅,叫我叫朋友報,話成功會送3堂俾我,後尾我朋友冇報,揀咗補習社

子爵府

cathyangel 發表於 22-1-10 23:47

應該係要開多個account咁,2個人各自揀自己適合的Level

請你問一問你的Talk 51業務代表, 這個package有什麼條件/條款? 例如:堂數的分配是怎麼?

另外, 他們的教學apps內容, 英文程度看似比香港小學淺易很多.

大宅

你試過堂未?應該可以試左之後先決定
我仔K1, join level 1, 係貪佢肯對答,當練下Oral ,25分鐘又唔長,佢唔抗拒。而家疫情又唔係咁想出去太多,留喺屋企起碼有啲嘢做吓

就算$50/堂,我一個星期上足5堂都仲平過出去上1堂英文,又唔洗出出入入,所以先諗住join咋

子爵府

cathyangel 發表於 22-1-11 00:23

你試過堂未?應該可以試左之後先決定

以前上了試堂. 個位海外業務員一開始就比兩個Plan要人仔一萬元 或 萬五元.
(平均每堂42至45人仔), 但一次要比咁多$. 我老公唔肯.

男爵府

瀟灑兔兔 發表於 22-1-10 23:07
個個客服都係咁Sale,我個A進話要諗清楚,唔好受到距地語言藝術誘惑,話海外事業部都係近排先成立。叫我唔 ...

我估我哋同一A

大宅

我唔識整個圖放在post, 佢有send過個圖俾我,有拼團課和基礎課的資料,即係人仔3599同6199的package, 佢話每月15堂,不過上唔到可以申請減少至10堂,2個package都一樣
拼團只有70堂1vs1, 另加8堂精品課,我估1年內點都用得晒,放長假時又可以上密啲

首頁
12345...10

尾頁

跳至