自由講場

跳至

首頁
45678...14

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

騎呢

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

Day靚女

男爵府

mmpo 發表於 22-1-12 19:07
樂壇新力軍支持年輕人!

佢哋公司幾隊人啲粉絲名好幾個都好求其不過有新女團都係好事,希望遲吓可以洗走啲MK味,始終宜家香港冇女團,佢哋真係代表。

大宅

CHOR~CHOR~ 發表於 22-1-13 08:27
佢哋公司幾隊人啲粉絲名好幾個都好求其不過有新女團都係好事,希望遲吓可以洗走啲MK味,始終宜家 ...

香港點會冇女團呀?星夢已經有喇!

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

女團都有唔同類型,collar型格,afterclass清純,前者sell跳舞,後者sell唱歌,路線唔同,賣點唔同,有咩好比較?

利申,對女團冇興趣

公爵府

rainpun 發表於 22-1-13 01:22
佢地著上身Gucci變左Cussi, gucci真係慘,成班mk妹樣咁

男爵府

jtw_ki 發表於 22-1-13 08:36
女團都有唔同類型,collar型格,afterclass清純,前者sell跳舞,後者sell唱歌,路線唔同,賣點唔同,有咩好 ...

點會吾比較,出得來就預比人評頭品足,呢樣比個樣比啦。

collar 我暫時睇吾到型,睇到混亂

星夢睇到清新,女團必須要既年齡

2隊分別好大,市場須要新人新景象,買乖買勢各有捧場客

子爵府

jtw_ki 發表於 22-1-13 08:36
女團都有唔同類型,collar型格,afterclass清純,前者sell跳舞,後者sell唱歌,路線唔同,賣點唔同,有咩好 ...

外間好難唔比較,傳媒將聲夢女團AfterClass都可以拎黎同男團Mirror比較,宜家有兩隊女團,肯定比較得仲厲害

男爵府

區二嫂 發表於 22-1-13 08:34
香港點會冇女團呀?星夢已經有喇!

唔好意思,我冇乜留意,唔記得咗星夢都有一隊。

男爵府

回覆樓主:

35歲單親媽媽要追夢不容易,支持sum ling

Ah...一定有道德L話佢吾理小朋友去造星

珍珠宮

bbbchoco 發表於 22-1-13 09:29
35歲單親媽媽要追夢不容易,支持sum ling

Ah...一定有道德L話佢吾理小朋友去造星

佢係媽媽咩?我記得參賽有兩個媽媽,但好似都早啲foul 咗了。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

回覆 goo_littlebb 的帖子

唔掂喎

伯爵府

Robinrobinrobin 發表於 22-1-12 23:26
day 果件馬甲勁似anson lo之前著果件

係!不過Anson Lo明顯著得好睇好多高檔好多。身形問題。

伯爵府

安格 發表於 22-1-13 01:46
AL比佢還瘦 或者太矮完全無身型

AL身形真係無敵!

公爵府

Robinrobinrobin 發表於 22-1-12 23:26
day 果件馬甲勁似anson lo之前著果件

忍唔到笑左
係咪12月頭moov live跳唱著過??
jm好眼利

珍珠宮

減齡達人勳章 MommyPanel勳章 2018復活節勳章 陪月勳章

1205 發表於 22-1-13 09:02

點會吾比較,出得來就預比人評頭品足,呢樣比個樣比啦。

女團嚟講,afterclass太細,18-23會比較好

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

35歲都做女團?中女團咩?

有幾個都幾醜怪!好心啦!

男爵府

jtw_ki 發表於 22-1-13 10:01
女團嚟講,afterclass太細,18-23會比較好

緊係吾細啦, 咩叫女團呀 ! 韓日都係咁上下年齡, 邊有人出團入面有35歲架, 開團時OVER 20 都吾係咁理想

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

goo_littlebb 發表於 22-1-12 19:44
今日啲衫好肉酸,唔知係佢地著唔起定啲衫問題,仲話Gucci贊助

情侶裝
放下自在

首頁
45678...14

尾頁

跳至