自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

講真,我覺得佢嘅要求無問題呀,你俾$500佢係bonus,唔係買佢假。如果佢放假打針然後唔舒服就會無咗一日假,咁嗰$500咪唔係bonus囉。既然都俾錢佢打,唔爭在俾埋時間啦,大家開心。
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

水晶宮

nancy29 發表於 22-2-14 19:35

我覺得樓主$500係包埋買佢部分假,再講所謂嘅大家開心係工 ...

唔知樓主係用開幾錢買假,我有朋友係用$500/日咁買假嘅。如果買開$500/日,咁咪即係無bonus囉
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

首頁

尾頁

跳至