自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

政府根本低能到爆 一個甘多人工 只係識呼籲 大家自律

公爵府

自求多福啦,我屋村有個案在16號自行檢測確診,至今都未有衞生署個案編號.....
市面上退燒止喉嚨痛藥就周圍都冇..

男爵府

仲未計中咗唔報嗰班人

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Amy1974 發表於 22-2-27 07:27
呼籲都無用。

唔停工、停市,日日仲要坐地鐵、坐巴士返工,點可能保持距離?

有d家庭一個中招,因為唔知或者政府檢測結果好耐都未出,而傳染哂全屋人,因為政府冇人理佢哋,自己都要出街買餸、買藥

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

loveshp238 發表於 22-2-27 11:00
政府根本低能到爆 一個甘多人工 只係識呼籲 大家自律

好明顯今次 PK 兩姊妹想俾個氹大陸踩,人哋搵人過嚟幫手,兩姊妹就要令到短時間大爆發,如果唔係冇理由今次啲政策決定咁快㗎,之前下下都話要諮詢意見
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

如果公司接受自檢當病假,我相信好多人唔會報,因為報黎有乜用?都係家居隔離自己食藥無人理,報佐等到十幾廿日好返先話要車你去隔離,都咪話唔驚。

大宅

其實我身邊中左既朋友已經無周圍去都係返工 買必需品 但都係中, 咁有咩辦法 ? 唔實施部分禁足都係預左要共存

首頁

尾頁

跳至