懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,本身成日想嘔,反胃,唔知點解今日小左,同忽然無了胸脹,好擔心!

有冇媽媽有過類似情況?

兒家9weeks

大宅

babymonchu 發表於 22-3-6 04:43
如題,本身成日想嘔,反胃,唔知點解今日小左,同忽然無了胸脹,好擔心!

有冇媽媽有過類似情況?

我之前啲反應都試過間竭性咁出現,我上網睇話個胸脹到咁上下,適應咗個荷爾蒙嘅話會冇咁脹痛。

如果擔心嘅話不如早啲去再照一照,等自己安心啲,好過心掛掛。我自己冇乜安全感,所以都每隔兩星期去探一次bb.

複式洋房

Yin807 發表於 22-3-6 08:33
我之前啲反應都試過間竭性咁出現,我上網睇話個胸脹到咁上下,適應咗個荷爾蒙嘅話會冇咁脹痛。

如果擔心 ...

真係好擔心!加上有小小肚屙唔知會唔會咁影響Bb (emoji)聽日打去約dr.(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)
謝謝你

複式洋房

有冇媽媽有過類似情況?

我上個月尾確診, 9週, 確診過左幾日後,同你情況一樣, 唔係少左, 直情冇左胸脹,再過左一日, 流少少啡, 但我自己當下, 又覺得好少事, 冇謂call 白車, 再觀察左兩日, 得陰性出到關再睇,今朝去柯尿,流左大量啡, 去左急症, 證實冇左心跳…

我都好自責… 冇睇好佢, 又唔小心中左covid 總之有咩真係唔好等

男爵府

2024年龍年勳章

有冇媽媽有過類似情況?

我都9週 但我之前都係朝早少少反胃 聞到油煙味會想作嘔,呢排聞到都少少頂唔順 但個反應無之前咁大

男爵府

2024年龍年勳章

miraclemum0707 發表於 22-3-6 16:41
我上個月尾確診, 9週, 確診過左幾日後,同你情況一樣, 唔係少左, 直情冇左胸脹,再過左一日, 流少少 ...

take care

首頁

尾頁

跳至