潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

想問吓咁多位靚靚 JM,如想買多條 strap,你哋會買番 H or 會買其他牌子?如其他牌子有冇相可以俾我參考吓
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

H ,尤其係其他牌子如果有佢哋啲logo 或者 pattern 會好怪。或者沒有牌子的都會考慮一下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

new9734 發表於 22-3-13 14:59
H ,尤其係其他牌子如果有佢哋啲logo 或者 pattern 會好怪。或者沒有牌子的都會考慮一下

...
好,等我再努力睇吓 H strap 先
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

呢條幾靚,好過今季格仔嗰條,可襯埋其他h 袋

wcpcelia    發表於 22-3-16 09:48

寶石宮

new9734 發表於 22-3-13 16:51
呢條幾靚,好過今季格仔嗰條,可襯埋其他h 袋
我個條就係格仔帶 因我個個係 Blue Nuit 所以條帶我又覺得 OK

珍珠宮

esmehouse 發表於 22-3-13 17:16
我個條就係格仔帶 因我個個係 Blue Nuit 所以條帶我又覺得 OK

我覺得格仔帶靚D喎
你個combination更加正啦!

寶石宮

moniy 發表於 22-3-13 17:44
我覺得格仔帶靚D喎 !
你個combination更加正啦!
謝謝,我都覺得依個 combination 正

男爵府

esmehouse 發表於 22-3-13 11:15
想問吓咁多位靚靚 JM,如想買多條 strap,你哋會買番 H or 會買其他牌子?如其他牌子有冇相可以俾我參考吓 ...

我響淘淘淘一條咋

首頁

尾頁

跳至