自由講場

跳至

首頁
12345...18

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

666wing 發表於 22-3-25 20:14
我又冇喎,個師父見我有手震加埋問聖杯發現嘅

我個師傅查就300,搞埋就800,查都計埋係度

男爵府

畀面勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:14
有架,個師傅問我係咪試過心好亂想自殺咁?

事實係有

我都係成日1心好亂想自殺喎

男爵府

pomanlife 發表於 22-3-25 20:16
我個師傅查就300,搞埋就800,查都計埋係度

可唔可以pm師傅比我?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

小傑媽媽 發表於 22-3-25 20:15
嘩!好彩捉走左佢咋,最怕佢係暗戀你,想要你落去陪佢就大煲
...

個師傅問佢點解跟住我,佢話冇原因,就係鐘意跟住我

tong831    發表於 22-3-25 22:12

子爵府

我就唔識咩師父可以幫你, 但你可以打去搵潘紹聰同佢講, 如果佢肯接, 佢會搵師父免費幫你, 但事成後會要求你做番d善事

彩鑽殿

delll 發表於 22-3-25 20:18
可唔可以pm師傅比我?

我要問問佢舖頭電話,我得佢私人電話唔知方唔方便呀

已刪除用户

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

彩鑽殿

666wing 發表於 22-3-25 20:17
我都係成日1心好亂想自殺喎

一樣,搞左好多野都唔斷尾既

男爵府

畀面勳章

幸福小C奶 發表於 22-3-25 20:13
有無試過小產? 係自己既嬰靈?
我有朋友係咁、佢落左好幾個、無幫佢地超渡、最後佢好後生絕症走左(emoji) ...

我2006年果陣年少無知,搵咗個人算命

果個人好似突然鬼上身咁,跟住佢講d野就好準

而家懷疑果個人用鬼仔幫我算命,而且隻鬼仔跟到我而家

彩鑽殿

小傑媽媽 發表於 22-3-25 20:20
咁奇怪
但佢令你有自殺念頭,呢下唔講得笑

係架,有諗過沖出馬路定係要點⋯⋯⋯⋯係真架

大宅

車公廟附近有間廟你可以去找找入面個廟祝,上次我細佬瀬野都係佢攪得掂。

男爵府

畀面勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:20

好呀拜托曬你啦

男爵府

pomanlife 發表於 22-3-25 20:20

好,唔該

珍珠宮

666wing 發表於 22-3-25 20:00
話說我近年事事不順,找了一個近來好hit 嘅師傅求救。

點知個師傅話我有鬼仔跟住然後開了一個很貴嘅價錢( ...

去紙紮鋪燒嘢幾百蚊

男爵府

畀面勳章

pomanlife 發表於 22-3-25 20:21
係架,有諗過沖出馬路定係要點⋯⋯⋯⋯係真架

我都係每日都諗唔同嘅方法去死架,已有4-5年係咁

男爵府

畀面勳章

義氣仔女 發表於 22-3-25 20:19
我就唔識咩師父可以幫你, 但你可以打去搵潘紹聰同佢講, 如果佢肯接, 佢會搵師父免費幫你, 但事成後會要求你 ...

謝謝你嘅建議

大宅

回覆樓主:

跟左咁耐?如果跟左你十幾年,你應該feel到少少,例如: 經常唔見野,無啦啦整親手/腳,成日周身骨痛/唔舒服等等。。。

子爵府

ChingMan1002 發表於 22-3-25 20:22
車公廟附近有間廟你可以去找找入面個廟祝,上次我細佬瀬野都係佢攪得掂。
...

車公廟附近仲有廟?請問叫咩名?

男爵府

666wing 發表於 22-3-25 20:09
師傅話跟咗我13,14 年

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

666wing 發表於 22-3-25 20:24
我都係每日都諗唔同嘅方法去死架,已有4-5年係咁

真慘!咁多年仲每日,你都算硬淨!

首頁
12345...18

尾頁

跳至