自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

我最貴係50蚊,因為趕住用,所以買左一支,嗰陣係萬寧買,已經揀最平嗰款。

之後買既都係10-12蚊支。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

kyu0203 發表於 22-3-28 18:46
我最貴係50蚊,因為趕住用,所以買左一支,嗰陣係萬寧買,已經揀最平嗰款。

第五波前,只有>$100嘅選擇,要用都無得揀

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

最貴買左呢款,政府認可

伯爵府

$60/1支

公爵府

回覆樓主:

最貴$30支
我將這事告訴你們,是叫你們在我裡面有平安.在世上你們有苦難,但你們可以放心,我已經勝了世界. (約16:33)Born 3.02kg/1m 4.52kg/2m 6.06kg/3m10d 7.19kg/4m25d 8.38kg/6m 8.79kg/7m 9kg/8m 9.6kg/10m3w 10.2kg/12m 10.2kg/13m 10.8kg/16m 11.2kg

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

$30,買咗一支

伯爵府

$150一支

子爵府

回覆樓主:

$98,仲要買左20支,仲有一半未用。
[img align=right]http://i116.photobucket.com/albums/o21/keiyan76/CEO.gif[/img]

公爵府

回覆樓主:

50蚊時買咗幾支,之後35蚊時買咗30支…

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

pomanlife 發表於 22-3-28 18:50
最貴買左呢款,政府認可
請問係幾錢? 政府就係派咗呢款俾我屋苑驗

公爵府

Hansma 發表於 22-3-28 18:57
$150一支

咁貴

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

最貴係28/2係日本城買900蚊/20支

禁止訪問

水晶宮

便利妥,$128時買左兩支,趕用冇計。

大宅

40幾蚊 買左10 支

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Lihoma 發表於 22-3-28 18:58
請問係幾錢? 政府就係派咗呢款俾我屋苑驗

出面半價左右

出面好似$125

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

$80

大宅

回覆樓主:

$120至9.90

珍珠宮

Honey 發表於 22-3-28 18:57
最貴$30支

x2

水晶宮

首頁
12345...11

尾頁

跳至