自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我見到 openrice 賣得幾平下 想問有冇特別嘅條款?係咪買咩都用得?大家覺得抵唔抵買?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

cm2ling 發表於 22-3-31 18:19
我見到 openrice 賣得幾平下 想問有冇特別嘅條款?係咪買咩都用得?大家覺得抵唔抵買?
...

鴻福堂d阿姐好煩,可能有佣分,次次去都勁sell一大餐講到好似唔駛錢咁
上次做會員買儲值卡,有幾枝嘢飲送,我明明只拎咗一半(因好重),再之後去睇record話已經拎晒

子爵府

回覆樓主:

我都試過換湯券因為訊號收得唔好佢哋啲態度好差, 不過我想問係如果50蚊嘅coupon係咪所有嘢計番正價? 我見平時有啲一個湯一個飯嗰啲 用券買唔買到? Thanks

珍珠宮

畀面勳章

回覆樓主:

覺得佢地d湯越嚟越唔掂 上次試左魚頭湯,難飲到爆

子爵府

花生油子 發表於 22-3-31 20:42

我上次試佐花膠湯,未飲已經嗅到塑膠味,試飲兩啖反胃,最後都係倒佐

wcpcelia    發表於 22-4-12 17:12

水晶宮

cm2ling 發表於 22-3-31 20:28
我都試過換湯券因為訊號收得唔好佢哋啲態度好差, 不過我想問係如果50蚊嘅coupon係咪所有嘢計番正價? 我見平 ...

大部分都計正價
唔能夠跟其他優惠同時使用

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Charlotte_mom 發表於 22-3-31 20:26
鴻福堂d阿姐好煩,可能有佣分,次次去都勁sell一大餐講到好似唔駛錢咁
上次做會員買儲值卡,有幾枝嘢飲送 ...
之前搵笨過無再做會員, 每次都SELL到煩

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

花生油子 發表於 22-3-31 20:42

湯從無覺得掂過
我join會員係因為買過年糕點(主打楊枝金露糕),佢話先買e coupon抵d我咪join。
D餘額我只打算換嘢飲

點知佢送嘅嘢飲消失咗(上面有講,換咗一半,另一半話卡內無record),楊枝金露年年買完券無貨拎,再加埋成日俾阿姐煩,真係受夠佢

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

tempooo 發表於 22-4-1 09:59
之前搵笨過無再做會員, 每次都SELL到煩

係,張會員卡都剪埋
好討厭啲阿姐成日叫你增值,好似怨鬼咁

男爵府

我都試過換湯券因為訊號收得唔好佢哋啲態度好差, 不過我想問係如果50蚊嘅coupon係咪所有嘢計番正價? 我見平 ...

子爵府

me too, 佢自己唔識用部收銀機話用唔到e-cpupon,可能見我禮禮貌貌,蝦我,仲發我脾氣,點知,辣著左我,我發癲反擊,知衰,即刻叫我唔好咁嬲

首頁

尾頁

跳至