跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

醒目開學勳章

原帖由 kawaiiliz 於 09-8-2 01:43 發表
今日終於幫阿囡入左紙報靈糧堂, 等到 10月就可以入紙報埋祟真美善, 已經開始有 d 緊張, 如果 2 間都唔收, 可以點做 ?

係咪報K1呀?

報多兩間打底.

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

原帖由 monkey05 於 09-8-4 11:55 發表

係咪報K1呀?

報多兩間打底.

係呀, 報左 k1

大宅

hi 我女0712都住maonshan, 如無意外10年1月返綠茵n1, 10年9月最想靈糧堂k1

大宅

原本今日去合一堂報名打底ka, 不過, 間學校連 form 都唔肯收呀, 因為我個囡係細仔 (0711), 佢地只會收足 3歲的小朋友, 好 bad 呀, 都唔知仲可以報邊間 了

男爵府

我仔仔係(0712)超細仔, 都係有你煩腦, 其實錦英苑張煊昌都幾好, 可以巧考慮報
原帖由 kawaiiliz 於 09-8-16 01:21 發表
原本今日去合一堂報名打底ka, 不過, 間學校連 form 都唔肯收呀, 因為我個囡係細仔 (0711), 佢地只會收足 3歲的小朋友, 好 bad 呀, 都唔知仲可以報邊間 了

大宅

原帖由 carol123 於 09-8-16 11:21 發表
我仔仔係(0712)超細仔, 都係有你煩腦, 其實錦英苑張煊昌都幾好, 可以巧考慮報

我個囡係俾我媽咪湊 ka, 所以我一定要搵d 有 school bus 既學校 law, 咁想問下錦英苑張煊昌有冇school bus既呢 ?

男爵府

其實我都唔知有無school bus要打電話問, 我都係現在先開始搵學校, 其實我最想仔仔入真善美, 你呢!

原帖由 kawaiiliz 於 09-8-17 02:37 發表

我個囡係俾我媽咪湊 ka, 所以我一定要搵d 有 school bus 既學校 law, 咁想問下錦英苑張煊昌有冇school bus既呢 ?

大宅

原帖由 carol123 於 09-8-17 17:05 發表
其實我都唔知有無school bus要打電話問, 我都係現在先開始搵學校, 其實我最想仔仔入真善美, 你呢!

me 2, 我都係最中意真善美呀, 超中意, 而家就 only 報左靈糧堂打底law, 諗住再報多 1-2 間打底, 但最愛依然係真善美

別墅

合一堂...唔收細仔 k1 or n1
我阿仔0712...甘機會咪冇lor

原帖由 kawaiiliz 於 09-8-16 01:21 發表
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

別墅

其實依家可是send form比d學校, 等佢地通知interview架啦???
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

男爵府

希望大家可以做同學仔就好啦
原帖由 kawaiiliz 於 09-8-17 23:30 發表

me 2, 我都係最中意真善美呀, 超中意, 而家就 only 報左靈糧堂打底law, 諗住再報多 1-2 間打底, 但最愛依然係真善美

大宅

原帖由 minako 於 09-8-18 13:34 發表
合一堂...唔收細仔 k1 or n1
我阿仔0712...甘機會咪冇lor

係 k1 唔收細仔

別墅

anyone study wellborn, let has a talk

大宅

原帖由 dadaada 於 09-7-5 01:13 發表
Hi 大家好

我囡囡係0712架, 2010/1月會插班讀Think嘅下午n班, 唔知有冇同學仔呢??

Nice to meet u. My daughter will study at Think 2010/Jan

大宅

我交左表報名啦, 你報左未呀,同你會唔會去 11月21日果個簡介會呀

原帖由 carol123 於 09-8-18 21:34 發表
希望大家可以做同學仔就好啦

大宅

大家總共報左幾多間學校呢 ?

大宅

我個女0703出世, 好耐冇上黎bk喇....本來k1諗住報8間, 而家只係報左綠茵, ,合一堂同埋boxhill.....不過第一間面試完已收.... 綠茵啊, 因為驚冇學校收, 所以都俾左留位費先....
7/11再in合一堂, 因阿女堂哥係o個度讀, 如果收佢就會讀呢間
boxhill都係太遠, 應該唔考慮lu (我住西沙)

大宅

好媽媽勳章

hihi,我出年2月會搬入ma on shan,個女0712,報左合一堂,11月6號去in,但好似無話吾收細仔窩,仲報左美善,靈糧堂

大宅

醒目開學勳章

原帖由 jutaubing 於 09-10-26 23:13 發表
我個女0703出世, 好耐冇上黎bk喇....本來k1諗住報8間, 而家只係報左綠茵, ,合一堂同埋boxhill.....不過第一間面試完已收.... 綠茵啊, 因為驚冇學校收, 所以都俾左留位費先....
7/11再in合一堂, 因阿女堂哥係o個度讀, ...

0703 係大仔, 唔驚無人收喎.

男爵府

我都交左表, 11月21日一定會去, 都想了解多d學校環境

原帖由 kawaiiliz 於 09-10-26 10:42 發表
我交左表報名啦, 你報左未呀,同你會唔會去 11月21日果個簡介會呀

首頁
34567...9

尾頁

跳至