自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

坤哥27歲日籍藝人老婆曝光 叫浜口愛子鍾意老公成日引佢笑[color=rgb(134, 142, 150) !important][size=1.15] 08/05/2022 03:14:00[color=rgba(0, 0, 0, 0.9)][url=]
[/url] [color=rgba(0, 0, 0, 0.9)][url=]
[/url] [color=rgba(0, 0, 0, 0.9)][url=]
[/url]

[color=rgba(0, 0, 0, 0.75)]

32歲的吳業坤(坤哥)今日凌晨在IG公告已婚:「小弟結婚了,感覺好微妙,一直都覺得自己仲係小朋友咁,唔知道幾時先叫大人,可能調番轉要比(俾)佢照顧番。」坦言好幸福嘅新任人夫仲話:「最後暫時關於她的事情都想留一點空間,日後再介紹給大家認識,謝謝大家。」但網民實在太強大,坤哥結婚消息公佈兩個鐘,網民已從坤哥耳仔嘅一粒癦將坤嫂起底,原來係27歲嘅日籍藝人及主持浜口愛子,今年27歲,5呎4吋高,拍過戲同劇又會做主持及DJ,有可愛爆牙,身材仲相當唔錯。其實坤嫂亦有在個人Twitter公告結婚消息,但自坤哥公佈結婚後坤嫂即將Twitter Set晒Private。

今日凌晨,坤哥貼咗同一個長髮女仔嘅合照公告已結婚,但女方只得背面。

[color=rgba(0, 0, 0, 0.749019607843137)]

但網民已極速將坤嫂起底。

坤哥公告冇耐坤嫂已將Twitter設為Private。

浜口愛子同樣喺Twitter出PO公佈結婚,更貼埋結婚相,但坤哥個樣被遮住。

坤哥同老婆去咗樹林影結婚相。

黐線網民憑新郎哥耳仔粒癦認到係坤哥。

坤哥公告結婚張相,網民亦搵到女方一張舊相同相中所穿嘅裙一樣。

[color=rgba(0, 0, 0, 0.749019607843137)]有消息指已在日本數月的坤哥計劃下星期返港,坤嫂的Twitter除貼咗遮住坤哥樣嘅結婚相外,亦透露已結婚,上月尾已離開舊經理人公司,未來會將生活基地搬到海外,更公開點解會嫁畀坤哥,「第一次喺海外生活,一個新環境及新開始,我想同一個總係令我開懷大笑嘅愉快夥伴一齊,邊行邊互相扶持。」被連登巴打瘋狂羨慕嘅坤哥娶到日本妹全因夠搞笑。
[color=rgba(0, 0, 0, 0.749019607843137)]

坤嫂貼文宣佈自己結婚將會到外地生活,更指未來日子將會同一個經常引佢笑嘅人一齊。

坤嫂有爆牙好可愛。

坤嫂好靚,連登巴打表示好羨慕。

唔多講。

[color=rgba(0, 0, 0, 0.749019607843137)]https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2335478/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E5%A8%9B%E6%A8%82-%E5%9D%A4%E5%93%A527%E6%AD%B2%E6%97%A5%E7%B1%8D%E8%97%9D%E4%BA%BA%E8%80%81%E5%A9%86%E6%9B%9D%E5%85%89-%E5%8F%AB%E6%B5%9C%E5%8F%A3%E6%84%9B%E5%AD%90%E9%8D%BE%E6%84%8F%E8%80%81%E5%85%AC%E6%88%90%E6%97%A5%E5%BC%95%E4%BD%A2%E7%AC%91?fbclid=IwAR2rlUgkDeLIamJ3Z58dEAHF3NKqyAoxnLQNsblLeZrB4ZGiNnd8XiI8A34

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

憑一粒墨

珍珠宮

ticket_ticket 發表於 22-5-8 10:38
坤哥27歲日籍藝人老婆曝光 叫浜口愛子鍾意老公成日引佢笑 08/05/2022 03:14:00

恭喜坤哥

公爵府

回覆樓主:

身材好

SiuBBee    發表於 22-5-8 11:03

公爵府

ticket_ticket 發表於 22-5-8 10:38
坤哥27歲日籍藝人老婆曝光 叫浜口愛子鍾意老公成日引佢笑 08/05/2022 03:14:00

總係覺得坤哥好多牙

珍珠宮

2024年龍年勳章 hashtag影視迷勳章

老婆靚女又有身材

珍珠宮

回覆樓主:

幾好喎,恭喜,唔怪得日文勁左咁多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

恭喜

象牙宮

恭喜晒!
係咪坤哥去日本時識?

水晶宮

珊瑚宮

回覆樓主:

異國戀較難維繫, 祝福佢地以後生活幸福快樂

男爵府

回覆樓主:

D網民真係好勁!

水晶宮

個女仔好似會搬黎香港生活

翡翠宮

牛年勳章

好靚女,又有身材
恭喜坤哥成功脫毒

翡翠宮

牛年勳章

Udea 發表於 22-5-8 11:19

我以為男既會去日本

子爵府

Udea 發表於 22-5-8 11:19

個女仔識中文,如果唔識點響香港生活

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

幾襯喎

子爵府

恭喜

子爵府

2024年龍年勳章

坤哥已經喺屯門置業築愛巢

珍珠宮

回覆樓主:

好奇佢哋係點識的?

首頁

尾頁

跳至