自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

cattz288 發表於 22-5-8 16:28
變得太快

係囉

男爵府

richfish 發表於 22-5-8 18:06
微信個兑换價比普遍銀行都高D

我又無留意,只係見到可以匯就匯咗先,銀行兑有D麻煩。

子爵府

愈來愈嚴

男爵府

回覆樓主:

請問匯上去第三方 要否戶口,還是可以用 wechat名

瑪瑙宮

King1001 發表於 22-5-9 08:49
請問匯上去第三方 要否戶口,還是可以用 wechat名

实名

瑪瑙宮

mln 發表於 22-5-8 16:26
需要大陸帳號嗎?

我打咗自己名,但是我wechat得20蚊,試唔到。又唔比用消費券。

用银行卡

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我啱啱試都仲匯到, 不過大陸銀行未見到收款, 請問通常要幾耐先收到錢?

水晶宮

wyl 發表於 22-5-9 10:07
我啱啱試都仲匯到, 不過大陸銀行未見到收款, 請問通常要幾耐先收到錢?

佢比自己大陸銀行?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

ddkaka 發表於 22-5-9 10:12

佢比自己大陸銀行?
係呀, 我用微信匯俾自己大陸銀行, 佢匯咗, 但我大陸銀行未見到收款, 我第一次做, 唔知要幾耐先收到錢

子爵府

wyl 發表於 22-5-9 10:16
係呀, 我用微信匯俾自己大陸銀行, 佢匯咗, 但我大陸銀行未見到收款, 我第一次做, 唔知要幾耐先收到錢
...

要國內銀行成功收到款項先算,如果唔得,會退回給你,你晏d再update吓 情況呀…謝謝

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wyl 發表於 22-5-9 10:16
...

15mins左右,你自己確認收款未?

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

你入返滙款紀錄睇下去到邊
放下自在

男爵府

我噚日十幾分鐘已到賬。

珍珠宮

cattz288 發表於 22-5-9 10:37
你入返滙款紀錄睇下去到邊

匯款紀錄寫住"銀行正在處理, 匯款預計在三日工作日內完成, 如有疑問, 請聯繫客服"
可能我第一次匯, 確認時刷臉失敗咗, 要我入姓名證件同住址等等, 之後先確認到.

象牙宮

wyl 發表於 22-5-9 10:58
匯款紀錄寫住"銀行正在處理, 匯款預計在三日工作日內完成, 如有疑問, 請聯繫客服"
可能我第一次匯, 確認時 ...

應該唔駛咁耐
放下自在

珍珠宮

牛牛bb 發表於 22-5-9 10:20
要國內銀行成功收到款項先算,如果唔得,會退回給你,你晏d再update吓 情況呀…謝謝
...
成功了, 剛剛收到短訊說匯款成功, 銀行已到賬

珍珠宮

cattz288 發表於 22-5-9 11:02
應該唔駛咁耐

剛剛成功收款了, 睇返紀錄, 我係9:16am確認匯款, 11:03am銀行到賬, thanks

珍珠宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

即 wechat 過咗噚日1800 仲可以匯款?
我噚日1800 前轉咗入其中一個大陸戶口,我之後想再轉入另一個大陸戶口,但唔識點轉收款戶口

男爵府

下…昨日匯比自己,5分鐘見到(國內銀行戶口)

象牙宮

garfield_pooh 發表於 22-5-9 11:25
即 wechat 過咗噚日1800 仲可以匯款?
我噚日1800 前轉咗入其中一個大陸戶口,我之後想再轉入另一個大陸戶 ...

係咪都係自己戶口?
放下自在

首頁

尾頁

跳至