論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說母親節當日姐姐放完假番黎佢送左2件衫比我….雖然唔係貴但係我覺得佢好有心……因為最近成日睇到Facebook d 僱主嗌晒救命話工人點衰點衰….好想推薦下我間Agent…收得唔貴一個價錢無額外收費…..

多謝佢搵咗好幾個姐姐俾我interview 佢話始終日日對住姐姐嗰個係我所以要比我見多幾個合眼緣嘅姐姐同佢地傾偈相處到先會幫我請…..

其實唔見多幾個真係冇比較….我嗰陣in左差唔多有五個姐姐唯獨係呢一個好啱眼緣好似好明我講咩咁…真心我姐姐第一次黎但係話頭醒尾…主動找我個仔英文…疫情期間同佢喺屋企上堂…我病左佢會用自己錢買生果比我食..感恩!希望各位都可以請到個好姐姐(emoji)

複式洋房

可以PM我個AGENCY的聯絡方式嗎?謝謝你!

大宅

回覆樓主:

可以pm agent 嗎?謝謝

複式洋房

Pm thx

複式洋房

boababe 發表於 22-5-11 12:44
話說母親節當日姐姐放完假番黎佢送左2件衫比我….雖然唔係貴但係我覺得佢好有心……因為最近成日睇到Facebo ...

可以 send agent 電話嗎?

大宅

話說母親節當日姐姐放完假番黎佢送左2件衫比我….雖然唔係貴但係我覺得佢好有心……因為最近成日睇到Facebo ...

可以PM agent 資料嗎?(emoji)

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 開心吸收勳章

可以pm agent 電話嗎?謝謝🙏

別墅

可以pm僱傭公司資料嗎?謝謝!

禁止訪問

民房

回覆 boababe 的帖子

可以PM 我agent 資料嗎? 謝謝

大宅

vivitang1992 發表於 22-5-18 08:33
好agent真係好好好重要!我完全唔介意周圍宣傳我agent就係因為之前keep住遇到衰中介,我前前後後虧左13k中 ...

係呀….我個agent 都係….而家我地好似變左朋友咁….真心細公司係會有呢d人情味,大公司係為做生意而做….聽親d黑A都好似係大公司…所以都唔敢博….

如果都係比咁多錢有人跟到足都會比得開心d…最緊要係無隱藏收費…我問過一間$8000….咩都要另外加…..又無確實要加既價錢(emoji)海鮮價咁….(emoji)

用心甘情願既態度..去過隨遇而安既生活~!http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb13.gif

禁止訪問

大宅

vivitang1992 發表於 22-5-18 16:33
我確實因為我真係俾過,我每一間都係俾錢試個失敗經驗翻嚟。所以e家我周圍宣傳我agent,好似變左佢代言人 ...

所以一間好既agent真係靠口碑…..所以我成日都唔明點解黑A做極都仲有人搵…佢地已經出晒名黑都仲有人幫襯佢地(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

用心甘情願既態度..去過隨遇而安既生活~!http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/bb13.gif

大宅

boababe 發表於 22-5-18 19:45
所以一間好既agent真係靠口碑…..所以我成日都唔明點解黑A做極都仲有人搵…佢地已經出晒名黑都仲有人幫襯 ...

PM 我agent 資料可以嗎? Thx

公爵府

boababe 發表於 22-5-18 19:45
所以一間好既agent真係靠口碑…..所以我成日都唔明點解黑A做極都仲有人搵…佢地已經出晒名黑都仲有人幫襯 ...

pm agent pls

禁止訪問

大宅

vivitang1992 發表於 22-5-18 20:32
我就係其中一個…..我俾曬學費先遇到e家個agent (emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

我想八掛下黑A收費係幾多錢?(emoji)(emoji)(emoji)

禁止訪問

大宅

vivitang1992 發表於 22-5-18 21:31
我第一個$9880,乜Q都唔包!最後加埋大概15760(未計機票酒店),機票包$800。最後姐姐no show.搞左幾個月 ...

原來真係咁海鮮價…..我都係$13800….始終都係揀番中價好….太貴又未必好….太平又無信心…我個fd 個間都好好….不過做開明星仔生意要成$24000…好鬼貴…不過佢個間都有質素(emoji)不過最後我都覺得除左要有好agency都要睇彩數(emoji)(emoji)

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至