自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

証券行富x要求我授權佢哋用有關香港投資識別碼所使用既個人資料,如果唔授權就不能再買入股票,大家有冇收到?有根據佢哋嘅要求授權比富x嗎?係咪一定要授權?

男爵府

00marylee 發表於 22-6-9 22:31
証券行富x要求我授權佢哋用有關香港投資識別碼所使用既個人資料,如果唔授權就不能再買入股票,大家有冇收 ...

大宅

証券行富x要求我授權佢哋用有關香港投資識別碼所使用既個人資料,如果唔授權就不能再買入股票,大家有冇收 ...

我見中銀apps都有,?但我仲冇理佢(emoji)。係咪一定要✔️?

男爵府

2024年龍年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我都收到,唔知真定假,所以未有行動

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

其他證券行也要簽
不要從別人的嘴裡去認識我

男爵府

https://www.hkex.com.hk/Services/Trading/Securities/Overview/Trading-Mechanism/HKIDR?sc_lang=zh-HK

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

有,華盛都有,一早簽了。

子爵府

應該唔係一定要授權,唔再買入、轉入、存入股票就唔使授權。

子爵府

BeMa2008 發表於 22-6-9 22:39

實名制,間間都要授權。

大宅

要回的

大宅

BeMa2008 發表於 22-6-9 22:39

富途是在系統通知,另一間用電郵會miss 左

首頁

尾頁

跳至