自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

isismiffy 發表於 22-8-11 10:51
我訂咗成兩個月先有枱,安排咗我哋係門口吧枱張大枱坐,以為炸蝦尾枱係張枱係炸蝦尾造型,點知求其放個公仔 ...

其實唔太值,食物普通質素只係插個公仔就賣主題,我同小朋友講呢d一次夠,無下次

大宅

jenny10 發表於 22-8-11 10:54
其實唔太值,食物普通質素只係插個公仔就賣主題,我同小朋友講呢d一次夠,無下次
...

我個女自己都話食物唔好食、唔使再去(emoji)(emoji)

別墅

jenny10 發表於 22-8-11 10:54
...

香港做呢啲野真係好冇誠意,ig見到人哋台灣同日本嘅主題餐廳,什至只係同卡通人物聯乘嘅便利店,真係做得好認真,就算只係冇俾錢經過,收穫都肯定豐富過入香港呢啲餐廳食一千蚊!

侯爵府

CraftHoIic 發表於 22-8-11 19:41
香港做呢啲野真係好冇誠意,ig見到人哋台灣同日本嘅主題餐廳,什至只係同卡通人物聯乘嘅便利店,真係做得 ...

咁呃錢

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

伯爵府

好媽媽勳章

CraftHoIic 發表於 22-8-11 19:41
香港做呢啲野真係好冇誠意,ig見到人哋台灣同日本嘅主題餐廳,什至只係同卡通人物聯乘嘅便利店,真係做得 ...

我去台灣食鬆弛熊餐廳,入面真係好靚,仲有間房仔入面全部係鬆弛熊裝飾俾你影相,食物又好味,又唔太貴

大宅

w.c.chong 發表於 22-8-11 22:24
我去台灣食鬆弛熊餐廳,入面真係好靚,仲有間房仔入面全部係鬆弛熊裝飾俾你影相,食物又好味,又唔太貴 :g ...
角落生物有去,有d公仔一齊食既感覺幾有趣既,似角落咖啡店咁,小朋友會覺得ok.不過食物真係麻麻,又唔平,3個人都食接近六百元。台灣鬆弛熊餐廳我都去過,入面好可愛,至少食物水準係可以的。

伯爵府

好媽媽勳章

sunflower1234 發表於 22-8-11 22:39
角落生物有去,有d公仔一齊食既感覺幾有趣既,似角落咖啡店咁,小朋友會覺得ok.不過食物真係麻麻,又唔平, ...

係呀!台灣嗰度食物真係又靚又好味!我本身都訂咗角落生物餐廳諗住阿女生日去,但最終都改變主意食第二間,訂枱嗰日打去問嘢啲職員都態度麻麻

首頁

尾頁

跳至