想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

pkhome 發表於 22-9-7 14:53
咁睇陳憶仕覺得如何呀?

我覺得幾好啊,而且收費都比仁安平

洋房

我係睇周醫生架!
搵佢睇咗3個cycle 監測排卵同埋做咗2次IUI!
2次IUI 都成功 不過第一次流產
聽到消息既時候,我同先生都好唔開心…但係周醫生就仲係好cool…唔係好識得安慰人咁
不過我先生話,如果佢次次對d 求診者都咁有同情心,佢都好唔得閒…

因為第一次IUI成功,所以我哋休息咗2個月就再搵周醫生做多一次IUI
第二次都成功!仔仔岩岩出世1個月

我覺得睇醫生就睇夾唔夾
周醫生係cool 少少 不過其實佢都好nice…
佢就成功幫到我 可能同我夾啦
不過如果你試咗唔夾 可能可以考慮轉醫生試試
祝 好孕

民房

我之前都係睇仁安李教授,之後去咗香港試管嬰兒中心睇林淑儀醫生一次Bingo。

洋房

angela1020 發表於 22-7-23 21:10
聽講周醫生係cool d 我係睇仁安李教授。一開始都係照腹腔鏡check左有無積水,通唔通到果d,跟住做iv ...

請問你做之前有無食supplement?thanks

大宅

回覆 carriecarrie520 的帖子

會唔會見多幾個ivf 初診先 睇下自己同邊個夾/鍾意邊個style 多d
另外我先生精都差, 有icsi 可解抉

複式洋房

我之前都睇李教授,BB快1歲了。
公家醫生要切咗輸卵管先做可以做IVF, 而本身2邊塞晒有水,有息肉切咗,高齡。
搵咗幾個私家醫生都建議唔好浪費錢,唔做咗手術,機會率好低。
最後一試,得咗。

首頁

尾頁

跳至