夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

最近發現佢Deliver food app外賣紀錄有兩次送去洒店 ,係二人餐,單留了一個電話(打去了係女人嚟),其中一日係今年5月20 日,佢個晚話公司做嘢所以無番嚟訓。。
之前一路佢都脾氣暴躁,一年有幾次打我推我,最近成個背脊傷哂,一吵架就粗口閙我,話我係垃圾。。打我係結婚以來都有
之前唸住佢有比下家用買屋企嘢同對小朋友緊張就一路未離婚,但發覺好有問題,對我暴力又出軌。
一路以來我情緒比佢搞到好易喊,係搭緊地鐵會無端端喊,亦試過上朗豪坊頂樓。。同佢講就唔會認打你仲話係我推佢,平時在朋友家長面前又做到好好先生咁
工人上兩星期都喊住想走。話先生閙佢
可以點做。。

男爵府

陪月勳章

一係離開靠自己養大個仔
一係留低繼續俾佢催殘

你哩個情況無可能要佢俾錢你離婚

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

樓主舊post, 20年已問律師, 到今時今日咁你都仲未走?

茶類愛好者    發表於 22-8-21 03:50
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

仲駛問嘅?!
即走啦

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

py8918 發表於 22-8-19 21:31
最近發現佢Deliver food app外賣紀錄有兩次送去洒店 ,係二人餐,單留了一個電話(打去了係女人嚟),其中 ...
你有工作?

男爵府

kwhkwh 發表於 22-8-19 21:53
樓主舊post, 20年已問律師, 到今時今日咁你都仲未走?

問來問去都唔走
呢個版屢見不鮮

咁放唔低
一定係真愛

伯爵府

回覆 py8918 的帖子

又出軌又暴力, 咁都唔走

洋房

離婚是唯一選擇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

其實答案就係:家暴就去報警,同兼離婚

但事實上我身邊有朋友都係咁,打到面都瘀,又腫,都唔離婚。所以如果自己唔願走,就唔好問可以點做。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

可以點做
梗係離婚啦

男爵府

2024年龍年勳章

一日唔走都無人幫到你

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

咁都仲要問點做?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

再推推撞撞就報警,佢一d都唔珍惜你,係埋一齊都無意思

侯爵府

uckukuku 發表於 22-8-20 13:19
問來問去都唔走
呢個版屢見不鮮
好老實, 我假定樓主20年問律師做準備, 今年22年, 準備兩年今時今日如果發生1/F 事, 我估樓主起身做野啦, 仲使走上來出post 問點解呢D 低智(係, 我真心覺得好低智)問題。。

不過又難怪既, 又有工人又細路,斷估賤男有點米, 米唔走囉。

寶石宮

2023年兔年勳章

kwhkwh 發表於 22-8-21 15:37
好老實, 我假定樓主20年問律師做準備, 今年22年, 準備兩年今時今日如果發生1/F 事, 我估樓主起身做野啦, 仲 ...

2020年講係打背脊係2017年發生......

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20830760

最近一次我推bb 車,拎住部電話,剛剛過馬路,我先生叫我比番部電話佢,結果部電話跌咗落地,佢一嘢大力拍...

kwhkwh    發表於 22-8-21 20:33

侯爵府

Poyau 發表於 22-8-21 20:27
2020年講係打背脊係2017年發生......

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20830 ...
我講樓主20年搵律師係指呢單。
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23343774你講果單我沒有留意時間原來已經2017年

寶石宮

2023年兔年勳章

kwhkwh 發表於 22-8-21 20:33
我講樓主20年搵律師係指呢單。
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=23343774你 ...

見到樓主2017年個舖講跌電話
忍咗就嚟5年......

侯爵府

Poyau 發表於 22-8-21 20:39
見到樓主2017年個舖講跌電話
忍咗就嚟5年......

女人, 能有幾多個5年...

珍珠宮

py8918 發表於 22-8-19 21:31
最近發現佢Deliver food app外賣紀錄有兩次送去洒店 ,係二人餐,單留了一個電話(打去了係女人嚟),其中 ...

又出手打老婆,外面又有女人
你咁都唔明? 盲嘅都知唔愛你啦!

請問你仲留係佢身邊謀什麼福利呢?

男爵府

咁都仲忍到?佢都無心同出邊果個斬欖,又家暴你,算啦,離婚啦

首頁

尾頁

跳至