論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有人介紹菲律賓姐姐俾我, 未黎過香港做野, 請問可以自己搞手續申請佢黎香港做野嗎? (有人話可以自己申請, 亦都有人話一定要經agent申請)
我問過兩間僱傭公司, 價錢差唔多, 有一間話要姐姐喺菲律賓俾大約HK$2000學校費用先, 有一間話姐姐唔洗俾錢, 有冇試過direct hire既JM可以答到我? 唔該晒!

複式洋房

同問.

別墅

回覆 lovebobo 的帖子

我7月direct hire左一個姐姐, 而家仲攪緊D手續~ visa岩岩批左!!! 可以PM傾下呀

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

jessica125hk 發表於 22-8-26 09:10

我7月direct hire左一個姐姐, 而家仲攪緊D手續~ visa岩岩批左!!! 可以PM傾下呀 ...

好呀

大宅

jessica125hk 發表於 22-8-26 09:10

我7月direct hire左一個姐姐, 而家仲攪緊D手續~ visa岩岩批左!!! 可以PM傾下呀 ...

想請問一下你是跟agent定係自己搞手續
比姐姐過嚟?
Thanks

別墅

回覆 karenhoho 的帖子

搵agent攪.. 姐姐係菲律賓, 一定要搵agent攪先得

別墅

可以pm邊間agent 比我嗎?

別墅

我都想知(emoji) 因為我想請返我前菲姐姐來港 , 如何directly hire, 可以pm我資料嗎?(emoji)

男爵府

請問可以PM資料比我嗎? 我都想DIRECT HIRE姐姐, 唔該哂

男爵府

請pm

大宅

lovebobo 發表於 22-8-24 15:40
有人介紹菲律賓姐姐俾我, 未黎過香港做野, 請問可以自己搞手續申請佢黎香港做野嗎? (有人話可以自己申請, ...

想問收僱主加姐姐嗰邊,加埋幾多錢?同埋大約要幾耐?謝謝你!

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 jessica125hk 的帖子

請看 PM 謝謝.

複式洋房

Hi 可否介紹,pm u thx (emoji)

大宅

請問你direct hire用左幾耐?謝謝

別墅

回覆 JustForty 的帖子

3個月, 姐姐到左了

大宅

jessica125hk 發表於 22-11-16 14:29

3個月, 姐姐到左了

我agent話28/10資料交immigration,8/11先有reference no … 咁我係咪可以預姐姐一月尾前黎?謝謝你

複式洋房

大宅

jessica125hk 發表於 22-8-29 12:29

搵agent攪.. 姐姐係菲律賓, 一定要搵agent攪先得

可以介紹agent嗎,我都諗住direct hire 舊姐姐(emoji)(emoji)

大宅

jessica125hk 發表於 22-11-16 14:29

3個月, 姐姐到左了

可以pm 資料嗎?我都想direct hire 姐姐!thx

大宅

Would you please pm me (emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊