自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想買printer, 應付幼稚園功課,有無好介紹?thx

別墅

回覆 lintoann 的帖子

官塘興業街尾,工厰大厦內叫 Printer888
我公司所有Printer都响呢間買

大宅

jovial 發表於 22-9-22 14:49

幾錢?襟用?

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Canon

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 22-9-22 15:21
Canon

型號,plz

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lintoann 發表於 22-9-22 15:24
型號,plz
Canon PIXMA TS5370a
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

esmehouse 發表於 22-9-22 15:34

Thanks

別墅

佢好多款可以上網睇吓

子爵府

lintoann 發表於 22-9-22 14:40

最貴系墨、買連供的自已買墨水10蚊左右一支平一些
attach0/tmp/php8MdudC
attach1/tmp/phpdfxv4g

翡翠宮

減齡達人勳章

jovial 發表於 22-9-22 14:49

我都係喺price.com同呢間買的,幾好

珍珠宮

lintoann 發表於 22-9-22 14:40

Epson ecotank printer, 後悔遲買,之前一直用canon,買墨買到窮,宜家真係任print 唔嬲

別墅

esmehouse 發表於 22-9-22 15:34

呢部幾錢?

寶石宮

Monkeymonkey83 發表於 22-9-23 12:20
呢部幾錢?
好似 $9xx

別墅

esmehouse 發表於 22-9-23 14:31
好似 $9xx

Thanks

寶石宮

Monkeymonkey83 發表於 22-9-23 14:33
Thanks, 本身想買Canon MG3670,但周圍都無貨
你可以去睇下邊度做緊折,我覺得 Canon 機係好用

大宅

talktime 發表於 22-9-23 09:30
Epson ecotank printer, 後悔遲買,之前一直用canon,買墨買到窮,宜家真係任print 唔嬲
...

Thanks

大宅

TamaCat 發表於 22-9-22 21:27

請問邊度買?可pm資料我嗎?pls

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

TamaCat 發表於 22-9-22 21:27

請問好用嗎

子爵府

回覆樓主:

機就平,但墨仲貴過機

大宅

kimmy2006 發表於 22-9-29 17:01
機就平,但墨仲貴過機

係呀,所以煩緊買邊部機

首頁

尾頁