美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

本身面瘦,年紀越嚟越大,塊面更垂真去到唔想影相,唔想照鏡地步想提升返蘋果肌,但聽過有人話打入去有機會唔自然,又因為透明質素有重量,一年半載之後消散會更塌,想問下有冇jm打過?

禁止訪問

象牙宮

vanlina_cream 發表於 23-1-16 22:12
本身面瘦,年紀越嚟越大,塊面更垂真去到唔想影相,唔想照鏡地步想提升返蘋果肌,但聽過有人話 ...

年紀越嚟越大,塊面更垂, 
想提升返蘋果肌,透明質素有重量,打入去有機會唔自然。。。 因此要打劑量別大多。
下垂 要打在深層 smas 位置。及淺層皮膚

💠TEOSYAL® RHA 隱形質酸

係最新一代嘅彈性透明質酸,模擬皮膚中嘅天然透明質酸,可用於增加皮膚豐盈度,或者塑造臉部輪廓線條,令每個臉部表情都保持真我,做到真正自然、零觸感🤩

https://www.youtube.com/watch?v=e_AmGQcJmnE
打針要打深&淺層不同位置。非一个部位。****
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

伯爵府

2024勳章

下垂先做提升的機先?

象牙宮

vanlina_cream 發表於 23-1-16 22:12
本身面瘦,年紀越嚟越大,塊面更垂真去到唔想影相,唔想照鏡地步想提升返蘋果肌,但聽過有人話 ...

我和你分別,本身面包包,年紀越嚟越大,塊面重的蘋果肌掉下壓出(鼻唇沟,法令纹)部位。我真去到唔想影相,团体合照才會照人樣細細。

分享我詢問過:台/星州/內地整形。結果給你參考。
虎紋明顕。
a 当务之急是先具有提升、紧致效果的医疗美容方式改善下垂问题。之后再根据需要进行适当填充,才能取得理想的改善效果
b (如鼻唇沟,法令纹)部位就会一次性的停留的时间比较长,打15-18分钟
建议方案: 激光射频. 填充、提拉. (fotona/ hifu /Ultraformer III /ULTRAcel Q+/

本身面瘦,提升返蘋果肌,激光射频提升. 填充。膠原机提升蘋果肌。力度是不夠。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至