自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

sweetnothing 發表於 23-3-25 17:17
我入咗兩個步驟,一次係揀活動,跟住入個人資料畫面,我一早已經有,所以只係睇嗰個優惠喇,佢寫住有減, ...

「付款1秒之後就話收取我個訂單係正價 」

「話收取我個訂單係正價 」呢個訊息係幾時出現?跟「成功付款」既訊息,係同一個畫面?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

用唔到個優惠就唔應該可以收到正價個價錢,咁樣真係搵笨,最多係話優惠quota 無晒然後叫你下次再搶過,又或者一開始佢先聲明比錢時Quota無晒會收正價,等顧客知道可能比正價(不過如果佢咁講應該無人去搶)

大宅

回覆樓主:

我覺得klook先最騙人, 1秒冇晒

伯爵府

回覆樓主:

即時諗起係愛馬仕官網搶手袋一樣

子爵府

無話可說 發表於 23-3-25 16:17
呢d係搶到要勁快比錢,超難!我用佢d信用卡優惠券,唔使搶,成功減價!呢間客服易搵又有禮貌,我好滿意
...

我都覺得佢客服唔錯,有update即刻主動打比你,有次客服打黎講普通話問我o唔ok,我話盡量,我聽得明但唔識講,最後佢話廢事溝通上有咩誤會,搵過另一個講廣東話既搵我,收線唔夠一分鐘就打番黎
之前成日用佢因為佢真係最平,但呢排又見到agoda比較平,呢間客服都易搵

大宅

我冇用過trip
但比錢唔使入otp嫁咩??
Otp短訊應該有價錢

大宅

忌廉寶寶 發表於 23-3-26 03:04
我都覺得佢客服唔錯,有update即刻主動打比你,有次客服打黎講普通話問我o唔ok,我話盡量,我聽得明但唔識 ...

但我前日同尋晚send email 俾佢地都係話未有回覆,唔知係咪星期六日就唔開

attach1/tmp/phpPxVMSJ

大宅

olwan529 發表於 23-3-26 06:14
我冇用過trip
但比錢唔使入otp嫁咩??
Otp短訊應該有價錢

唔使OTP啊。。因為之前有之前信用卡預定資料 直接過左數。。

大宅

yuyueng 發表於 23-3-25 17:53
用唔到個優惠就唔應該可以收到正價個價錢,咁樣真係搵笨,最多係話優惠quota 無晒然後叫你下次再搶過,又或 ...

仲要係咁樣整咗即時搵客服話退款,都已經話冇得退款,即係要顧客硬食正價優惠,但我星期五晚send到今日都未有郵件回覆

大宅

hippo1115 發表於 23-3-25 23:14
我覺得klook先最騙人, 1秒冇晒

雖然話就話呢個好啲,搶完仲要俾錢先算成功付款,佢話01分冇晒100名額,其實我01分都比完錢,我係見到嗰陣時有特價,跟住俾咗錢後睇返訂單收返正價

大宅

木土土 發表於 23-3-25 17:37
「付款1秒之後就話收取我個訂單係正價 」

「話收取我個訂單係正價 」呢個訊息係幾時出現?跟「成功付款」 ...

佢係之前畫面都有自動扣減左嘅價錢?,跟住入埋銀行卡後面嗰三個字,之後就話成功付款,但入返訂單係睇到收我正價。
成個過程都冇30秒,仲已經收到郵件,當中真係太多同時搶,可能出現bug,但仲要唔一定可以退到款

attach1_sign/tmp/phpoNHrRe
attach2_sign/tmp/phpUCob7H

象牙宮

忌廉寶寶 發表於 23-3-26 03:04
我都覺得佢客服唔錯,有update即刻主動打比你,有次客服打黎講普通話問我o唔ok,我話盡量,我聽得明但唔識 ...

未幫襯,問資料都好快有答覆!agoda 係外國酒店最平,不過而家要等佢個現金回贈好耐

大宅

無話可說 發表於 23-3-26 11:38
未幫襯,問資料都好快有答覆!agoda 係外國酒店最平,不過而家要等佢個現金回贈好耐
...

我用咗咁耐,如果冇特別事,佢係算好用嘅我承認,只係我覺得佢今次出呢個promotion唔同咗,要搶到卷,又要成功付款到先算,但又唔可以退款,咁當中俾人搶券,但變相正價付款有幾多人呢?
不過我前日用酒店嗰個優惠,正常如果優惠券用晒係用唔到個優惠碼嗰度係使用唔到,咁就唔會買。
但我係見到有得買,我先禁,但過數之後可能發現用完優惠碼,所以會有收咗正價問題

大宅

無話可說 發表於 23-3-26 11:38
...

星期五晚話第日有回覆,到到尋晚再問就話仍在處理中,但都要我自己去CS嗰度問,佢都冇send郵件內講仍在處理中,仲要琴日冇人回覆,過半個鐘左右後先有真人應,因為佢睇咗會又已讀,但未讀左半小時。

琥珀宮

sweetnothing 發表於 23-3-26 11:36
佢係之前畫面都有自動扣減左嘅價錢?,跟住入埋銀行卡後面嗰三個字,之後就話成功付款,但入返訂單係睇到 ...

咁係入銀行卡後面嗰三個字既畫面,係無show 價錢?

大宅

其實trip 這樣一定有問題,俾錢同扣數唔同金額,如果係其他公司咁做,一定俾人話黑店。不過樓主表達能力要改善,不用簡單投訴寫到咁複雜,其實什麼優惠卷,什麼01分,什么信息用卡有资料,這些不用讲,你同CS讲重点扣錯金额便可。

珍珠宮

2024年龍年勳章

seaheart88 發表於 23-3-25 15:19
因為可能好多人都搶到,但係俾錢就慢幾拍,又要填呢樣填果樣。。。

結果最後一刻就未睇清楚個價錢已經回 ...

即係超發coupon,發左1000張,但只有頭500名使用先可以扣減coupon

大宅

travelman 發表於 23-3-26 11:54
其實trip 這樣一定有問題,俾錢同扣數唔同金額,如果係其他公司咁做,一定俾人話黑店。不過樓主表達能力要 ...

哈哈,因為我諗住解釋點解已經即刻過帳,同態度係有優惠扣減,但過帳之後訂單係正價,客服特別話1分鐘內已經用完嘛,其實我果時付款完send郵件

象牙宮

sweetnothing 發表於 23-3-26 11:49
星期五晚話第日有回覆,到到尋晚再問就話仍在處理中,但都要我自己去CS嗰度問,佢都冇send郵件內講仍在處 ...

可能你果d特別野,要特別處理掛!我問過2次,一次即答,一次係等電話,第2日就打比我了

大宅

木土土 發表於 23-3-26 11:49
咁係入銀行卡後面嗰三個字既畫面,係無show 價錢?

我嗰陣時都冇睇到,佢冇跳返出去,我就即刻打3個數字,不過最衰果時係無cap圖,所以我都特別寫多咗自己客服有JM話累贅哈哈

首頁

尾頁

跳至