自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

lyh80115 發表於 24-3-20 00:42
我訂復活節嘅票,早幾日已開售。

最多可以訂14日後嘅票,就算售票處都無分別。清明車票,21號開售。

想請教.... 儲左D 分話可以用來買票, 已選有"兌"字果D 班次, 但都5見可選扣積分? 另外, 用分買是咪只限自己, 唔可以一次買埋其他人? 即是隨時要分開坐?
Stay Hungry , stay foolish !!

翡翠宮

hinhin_ma 發表於 24-3-20 01:29
想請教.... 儲左D 分話可以用來買票, 已選有"兌"字果D 班次, 但都5見可選扣積分? 另外, 用分買是咪只限自 ...

好少買,12306仲未開通儲分! 只賺下信用卡積分。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

hinhin_ma 發表於 24-3-20 01:29
想請教.... 儲左D 分話可以用來買票, 已選有"兌"字果D 班次, 但都5見可選扣積分? 另外, 用分買是咪只限自 ...

我儲落好多分,未兌換過,入去睇過,除咗兌比自己,可以兌比其他人。我估同買飛一樣,電腦排座位。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

pauline_c 發表於 24-3-20 08:52
我儲落好多分,未兌換過,入去睇過,除咗兌比自己,可以兌比其他人。我估同買飛一樣,電腦排座位。
...

我D分4月頭就到期... 5用就無... 不過, 想用時又5知點用.... 佢可以加轉分俾人, 昨日加, 要5月頭先可以轉.... 即是無用...

都是預左過期用5到....

Stay Hungry , stay foolish !!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊