單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我聽到自己個心滴血既聲,好多晚都痛到眼淚控制唔到自己不停流出嚟,我唔明自己點解咁冇用,明明不停被傷害又冇能力去還擊。我識左我仔19年,佢家姐講既大話,我只簡單同我仔解釋,我仔已經相信我和我家姐。但一個跟我同床共枕20年既人,到昨天仍然可以講唔係只佢家姐話有,連佢妹都話有,我話有咩可能我家姐會一個人上去佢家鬧佢家姐?地址連我都唔知,佢又點知?最初唔係話我兩個家姐嗎?點解今日又變成一個家姐上去?夠竟佢地諗好劇本未?結果佢答我:咩都好啦,唔需要再講!比人屈都冇權解釋,既然咁相信你自己家姐,當初佢地反對我地結婚,你點解又唔聽話?

子爵府

yenho 發表於 23-4-24 17:23
我聽到自己個心滴血既聲,好多晚都痛到眼淚控制唔到自己不停流出嚟,我唔明自己點解咁冇用,明明不停被傷害 ...

佢地憎我憎到用20年時間去不停挑撥離間,為左要令我地離婚,而家話我出面有男人,話我家姐19年前上去鬧佢地,要咁辛苦去拆散人頭家為咩?
原來結婚唔係同一個男人,係同佢屋企人,所以如果對方家人反對,當時個男人更愛自己,都唔好嫁,尤其男家係有老姑婆既屋企
我叫祉延, 係2004年4月18日出世啦~~2004年8月10日, 我第一次識反身啦!! 2004年12月25日, 我識坐啦!!2005年9月1日, 我有16 隻牙啦!!
18/4/04 2.675kgs 29/7/04 5.5 kgs 61cm23/1/05 9.55 kgs 70 cm28/3/05 10 kgs 72 cm6/5/05 10 kgs 74 cm26/10/05 11.1 kgs 79 cm

男爵府

yenho 發表於 23-4-24 17:23
我聽到自己個心滴血既聲,好多晚都痛到眼淚控制唔到自己不停流出嚟,我唔明自己點解咁冇用,明明不停被傷害 ...

我仔?係指老公、男朋友、定係親生仔?其實唔係睇得幾明啲關係⋯ anyway,即係妳俾人屈左20年?

首頁

尾頁

跳至