自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章

預算500-1000元內一套喼20“+24”,這個呎吋可上機嗎?
Pierre Cardin
Bevery Hills Polo Club
Elle

邊個牌子耐用d?

剛剛過左一田大減價,有邊間百貨行李喼有特價?

買喼有什麼要注意的?
邊個牌子售後服務方便同快?

男爵府

有冇考慮淘返來,之前淘咗個28吋。好輕,用咗幾次。好好推。唔錯,都係4百幾人仔

wcpcelia    發表於 23-6-17 13:06

子爵府

最近在拼多多買左一個26吋,去左一次台灣,冇爆
attach1/tmp/phpIr2A5x

珍珠宮

虎到金來勳章

tracy0927 發表於 23-6-7 19:38
最近在拼多多買左一個26吋,去左一次台灣,冇爆
請問有無link,謝謝,因為我是新手用拼多多,只拼過一次,貨運快嗎?

子爵府

oasis18 發表於 23-6-7 20:20
請問有無link,謝謝,因為我是新手用拼多多,只拼過一次,貨運快嗎?
...

https://mobile.yangkeduo.com/goods1.html?refer_share_id=PxUWwafreQXgLXQkXrxfRxgrHDtLhzrH&refer_share_channel=copy_link&_oak_share_detail_id=0&_wvx=10&pxq_secret_key=IUMSSQQN25WKCKU264JECVR63ZEVIE2L2EETPAJZV5J3HHXX7NRQ&_oak_share_time=1686140919&_wv=41729&share_uin=UOKPHESSHBPN22EQNLZFK4X3W4_GEXDA&page_from=101&refer_share_uin=UOKPHESSHBPN22EQNLZFK4X3W4_GEXDA&goods_id=98258890681&_oak_share_snapshot_num=19800

我寄去東莞代收點,今日落單 聽日已經收到,之後再集運來香港,拼多多都有集運,不過我未用過

珍珠宮

虎到金來勳章

謝謝,因為唔識用店名搵,用elle搜尋,見官方㩒入去,頁面都出埋其他野,其實點搜尋想要嘅野?

子爵府

oasis18 發表於 23-6-7 20:41
謝謝,因為唔識用店名搵,用elle搜尋,見官方㩒入去,頁面都出埋其他野,其實點搜尋想要嘅野?
...

你試下搵哩個店名,我係搜尋「ELLE行李箱」就睇到哩個價錢可以接受,評論都好,見平平哋試下,轆、裏布、旁邊的挽手都有ELLE的logo
attach1/tmp/phpBWROlj

珍珠宮

虎到金來勳章

tracy0927 發表於 23-6-7 20:50
你試下搵哩個店名,我係搜尋「ELLE行李箱」就睇到哩個價錢可以接受,評論都好,見平平哋試下,轆、裏布、 ...

謝謝,你俾條link就入到

如無link,打“ELLE行李箱”,頁面下面全部都不是ELLE的,是其他產品

問客服,是ELLE 正品

ha-ppyday    發表於 23-6-8 08:45

大宅

summering 發表於 23-6-7 18:42
有冇考慮淘返來,之前淘咗個28吋。好輕,用咗幾次。好好推。唔錯,都係4百幾人仔
...

有冇link啊?

男爵府

keung 發表於 23-6-9 17:20
有冇link啊?

我買嗰款已經下咗架,我比嗰間舖頭條link你,你可以入去睇吓

18,上一你他这可到到他不有微 https://m.tb.cn/h.UyoNAcL CZ0001 verage维丽杰旗舰店

珍珠宮

虎到金來勳章

tracy0927 發表於 23-6-7 20:50
你試下搵哩個店名,我係搜尋「ELLE行李箱」就睇到哩個價錢可以接受,評論都好,見平平哋試下,轆、裏布、 ...

多謝幫忙,請問你個箱運落黎,最後要幾多錢?

約幾重?
因為剛見到入庫,包裝總重比貨品重約5倍

珍珠宮

虎到金來勳章

summering 發表於 23-6-7 18:42
...

請問運貴嗎?

28吋連包裝約幾重?

因為剛見到入庫,包裝總重比貨品重約5倍

子爵府

oasis18 發表於 23-6-9 21:59
多謝幫忙,請問你個箱運落黎,最後要幾多錢?

約幾重?

我好多嘢一齊集運,所以講唔到幾錢運費

大宅

可到深水埗北河街看看,很多款色,當然是made in China , 但質量都幾好;淘寶沒可能是正品啊,只有超A貨,價錢都差很多!

大宅

BONNIETHAN 發表於 23-6-9 22:16
可到深水埗北河街看看,很多款色,當然是made in China , 但質量都幾好;淘寶沒可能是正品啊,只有超A貨, ...

我最近買了這款,襟掟,360度轆,亦輕身
attach1/tmp/phpTO1CaC

珍珠宮

虎到金來勳章

BONNIETHAN 發表於 23-6-9 22:21
我最近買了這款,襟掟,360度轆,亦輕身
,幾靚喎,呢個幾多錢?

珍珠宮

虎到金來勳章

tracy0927 發表於 23-6-9 22:15
我好多嘢一齊集運,所以講唔到幾錢運費
唔該,請問有無其他jm解答,謝謝

男爵府

oasis18 發表於 23-6-9 22:02
請問運貴嗎?

28吋連包裝約幾重?

你一係用point2point呢類計實重嘅集運,我當年用官集,但係睇唔返幾多錢,你可以嘗試吓入官集計吓運費幾多錢,先至決定用邊間。

如果你平時用開集運,通常都係會計尺寸費,一個喼大約4-5kg左右,連埋包裝頂盡6kgs,但如果用一般集運收尺寸費就會收20kgs左右(以我個喼尺寸計出嚟)

珍珠宮

虎到金來勳章

summering 發表於 23-6-10 00:34
你一係用point2point呢類計實重嘅集運,我當年用官集,但係睇唔返幾多錢,你可以嘗試吓入官集計吓運費幾多 ...

初時訂購時以行理箱的重量, 估大2KG, 無留意貨物要計體積, 因為之前訂左一次拼多多, 都是細件物件, 所以去到確認官集時見重量比貨重幾倍, 唔係好明

男爵府

我係日本城用埋Alipay買左個24吋,$135
好耐之前都係日本城買過,飛過幾次都無事,所以今次都係買番日本城

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊