自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我有冇睇錯3歳要求口交, 咁變態, 咩父母, 點解唔知呢件事, 阿哥應該重判!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... _001.html?refer=hn2

一名現齡22歲的男子被指在10歲時,要求其年僅3歲的胞妹為他口交及撫摸其陰道,至胞妹10歲時更與之共浴,期間要求胞妹替他手淫及對她上下其手。女事主在約13歲時出現抑鬱及自殘,於接受精神治療時事件才被揭發。案件今日(8日)在區域法院審理,男被告承認2項非禮罪,法官將案件押後至10月30日求情及判刑,期間將索取被告的感化、社會服務令、心理及精神科報告。

被告Y.L.P(22歲),承認2項向年齡在16歲以下的兒童作出嚴重猥褻行為罪。案情指,被告是女童X的親生哥哥,2人相差約7歲,案發時他們與父母一同居住。在被告10歲時,有次趁父母不在家,遂叫當時年僅3歲的X在睡房舔其陰莖及為他口交。X感驚恐但照辦,被告有把下體放入X口中,期間並曾勃起,又在X手掌射精。X隨即去洗手,之後倚在睡房的牆壁並背向被告,被告則從後用手搓弄X的陰道外圍。

至X約10歲時,被告再次趁雙親不在家,要求X與他一同洗澡。2人在浴室內全身赤裸,期間被告坐在廁板,並要求X摸其下體,X照做後被告勃起及射精。被告其後又從後撫摸X的胸部及陰道外圍,期間曾用手擠壓X的胸部,令X感到痛楚。被告之後為X塗抹梘液,並再次觸摸X的胸部,最後為X淋浴及吹乾頭髮。

時至2021年11月,X因情緒抑鬱及自殘,被轉送醫院接受精神治療,她向醫生透露曾多次遭被告性侵,事件才被揭發。案件其後轉交執法部門跟進,並於同年12月24日拘捕被告,他在警誡下稱「因為我當時對女性好奇,所以先對阿妹做依啲嘢」。被告其後在錄影會面中透露,他於10歲時首次接觸成人電影,想嘗試與人模仿影片中演員的行為,又對女性感好奇故撫摸X的陰道外圍,並在他17至18歲時,朋友會討論性及妓女的話題,他對性更感好奇,但由於缺乏自信,在向人表白後遭拒絕,於是想到與X一起洗澡。被告稱,X初時表示不願與他一起洗澡,但在他懇求下,X最終答應。

案件編號:DCCC 301/2022

funfun759    發表於 23-7-9 12:54

公爵府

mickeyeva 發表於 23-7-9 00:09
我有冇睇錯3歳要求口交, 咁變態, 咩父母, 點解唔知呢件事, 阿哥應該重判!

天呀 我睇左d咩野呀

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

感激遇上你~

子爵府

報章啲中文程度好嚇人

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

好肯定屋企有人係仔女面前成日睇4仔

侯爵府

wannabe118 發表於 23-7-9 00:12
天呀 我睇左d咩野呀

我都係咁諗

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

嘩好想嘔,個妹好慘有個變態大佬

侯爵府

10歲就有性欲

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

變態,垃圾

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩我都睇緊D咩

伯爵府

虎到金來勳章 牛年勳章

10歲就精蟲上腦,黐線

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

珍珠宮

10歲會識,咩世界

水晶宮

10歲已射精? 屋企接觸4仔? 個妹好慘

大宅

我 XYZ佢呀

男爵府

2018父親節勳章

十歲就接觸到,即係屋企有人睇。家教好大問題,一個十歲一個三歲,無大人在家,留底兩個細路喺屋企,然後沖涼,咩家庭啊?

瑪瑙宮

chocolatebean 發表於 23-7-9 00:33
10歲已射精? 屋企接觸4仔? 個妹好慘

应该是太早了

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

十歲?
[img=500,400][/img]

侯爵府

2024年龍年勳章

10歲已經識口交同射精

珍珠宮

2023年兔年勳章

首頁
12345...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊