夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

尋日係老公手機個垃圾桶發現左佢cap低阿仔同學仔個媽媽既背影,著短衫短裙。本身係一條影片黎,但佢cap低之餘仲有放大圖,我有同佢講我發現到既野,問佢睇麥,佢承認左,
之後同我道歉,話唔會有下次。但我仍然好唔開心,短裙我有著,我自認都仲好青春,

究竟有麥好睇要咁放大,感覺好似比人背叛,個媽媽我仲要知邊個☹️
到今日佢請左假本來係同埋我地一齊同佢既同事反大陸食野,
但由尋日至而家我因為仲好唔開心無聽佢電話,
我送完小朋友上堂返到家仲見到佢,
但沖完涼佢已出左門口。

我真係好唔開心,係呢刻明知我唔開心,
仲選擇同同事出去,
我應該要點消化各種情感,係我放大左件事嗎?

複式洋房

等佢返黎坐低傾下 了解下佢點解會影
佢應承左同事都要有信用嘛

男爵府

有冇可能佢影黎係想send比fd睇?
即係係街睇女仔見到靚女會想share比fd睇咁,
如果係咁佢又只係影背影我覺得可以接受

佢道左歉同話左唔會有下次你都仲係嬲其實佢都冇咩可以做,
佢同同事已經約好左都冇理由臨時失約

複式洋房

Fatboyeatallday 發表於 23-7-24 18:48
等佢返黎坐低傾下 了解下佢點解會影
佢應承左同事都要有信用嘛 ...

佢係影阿仔條片,事後cap左阿媽個圖出黎,仲有兩張放大相!
佢承認左放大係睇個個阿媽著短衫短裙

應承左唔可以因應屋企而放棄約會嗎?

複式洋房

owla 發表於 23-7-24 19:05
有冇可能佢影黎係想send比fd睇?
即係係街睇女仔見到靚女會想share比fd睇咁,
如果係咁佢又只係影背影我覺得 ...

佢係承認左cap圖睇個女人
唔係share既用意

我應該點樣睇化消化呢樣野 ,唉☹️☹️

大宅

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 19:32
佢係承認左cap圖睇個女人
唔係share既用意

而家開始留意下佢仲愛唔愛你?

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 19:28
應承左唔可以因應屋企而放棄約會嗎?
公道點講,你要消氣不是一兩日之事,男方角度何必因此失約。或者男方認為與同事一起食野是一種應酬。

而家你兩有番講野未?

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

回覆樓主:

99%男人係咁

男人群組嚟嚟去去都係分享少布女人相同影片
AV或者偷拍片都係咁樣傳嚟傳去

老公有承認同道歉咗就算
再拎出嚟講都改唔到男人天性

複式洋房

回覆 090922 的帖子

佢口講話愛,但我覺得佢愛小朋友多d law

複式洋房

回覆 kwhkwh 的帖子

未,我都未消氣,等緊自己諗通😮‍💨 諗緊可以點消化到件事,「99%男人都係咁」咁樣諗?!

男爵府

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 22:25

未,我都未消氣,等緊自己諗通😮‍💨 諗緊可以點消化到件事,「99%男人 ...

消化唔到就搵個1%,正常男人睇女好正常。
女人都會睇仔啦…
如果背住你睇又唔認,你就驚姐。
認左咪話2句。

侯爵府

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 22:25

未,我都未消氣,等緊自己諗通😮‍💨 諗緊可以點消化到件事,「99%男人 ...
係米99%男人都係咁,我5知。

男方cap 圖睇女,講得白點, 軌都未出, 你已咁大反應, 他日發生大事(touch wood) 你點算?

好似樓上話齋, 既然對方道左歉,你見好就收啦, 否則盞迫男方收得更埋, 下次5俾你check 電話免煩。

男爵府

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 19:28
佢係影阿仔條片,事後cap左阿媽個圖出黎,仲有兩張放大相!
佢承認左放大係睇個個阿媽著短衫短裙

雖然cap圖睇係誇張左d, 我應該都會唔鍾意, 但都係睇下女啫,
佢道左歉話左唔會有下次, 洗唔洗嬲到2日唔聽佢電話?
同埋唔好將件事升級到屋企問題, 講到佢為左去玩唔理屋企,
佢有道歉有打比你想同你溝通, 你又唔聽電話, 既然你都拒絕溝通,
即係佢留係屋企都冇用, 佢又請左假約左人, 照出去等你自己冷靜下消左啖氣先都好既

複式洋房

owla 發表於 23-7-24 23:35
雖然cap圖睇係誇張左d, 我應該都會唔鍾意, 但都係睇下女啫,
佢道左歉話左唔會有下次, 洗唔洗嬲到2日唔聽 ...

唔開心唔想聽佢電話,
但佢只係打電話 無send 過msg 比我
我係覺得老婆唔開心 仲繼續同人出去
而無做d野氹我

男爵府

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 23:58
唔開心唔想聽佢電話,

咁琴晚係屋企有冇傾過? 傾成點?

大宅

你會唔會成日都係好小事就唔開心發脾氣,所以你老公已經冇乜感覺?

其實你老公原本去影自己個仔,都唔係想專登影個女家長,男人覺得一個女人正分享比朋友睇係正常男人表現

侯爵府

Kaka_Fung 發表於 23-7-24 23:58
唔開心唔想聽佢電話,
乜打電話唔係比send msg 更有誠意嗎?

唔好忘記男方唔係冇做野,應承唔做道埋歉,其實你仲想男方做什麼?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

佢道左歉,你就要自己消化件事

你啖氣落唔到,只因覺得佢無氹你,同相中人係你認識囉

現在開個IG…已經大把女仔睇…其實邊控制到,我係女人,有時都望下男仔啦…

複式洋房

kwhkwh 發表於 23-7-25 09:03
乜打電話唔係比send msg 更有誠意嗎?

唔好忘記男方唔係冇做野,應承唔做道埋歉,其實你仲想男方做什麼?

見到面,明知我唔開心都無再氹我

複式洋房

owla 發表於 23-7-25 00:44
咁琴晚係屋企有冇傾過? 傾成點?

無la
佢有佢打機玩電話,我陪仔訓覺入左房佢都無入過黎

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊