自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好耐都冇幫襯過,近期只有呢次,發覺個網站入面d積分冇晒,要由頭黎過,都算啦,買嘅貨係現貨,亦要求順豐寄出,系統上,見8月12日有順豐寄貨單號碼,但一直到依家都未寄出,打咗好多次電話又冇人聽,send email多次又唔覆。請教bk有冇類似經驗,可以點做

男爵府

我都係咁,有單號,但一直未發貨,巳經成個月

別墅

回覆樓主:

我都係呀,成個月了,打電話無人聽,send電郵無人覆,facebook messenger 又叫我send電郵,我而家都唔知要等到幾時先收到貨,唉。。。

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

回覆樓主:

我應該7-8年前入左數同佢買玩具,湊到傻傻地,幾日後先記得入左數話佢知,佢地話無喎!咁我搵到張入數紙時,果啲人已經將我記錄刪除晒!正黑店!

子爵府

koalapeg 發表於 23-8-26 22:29
我都係呀,成個月了,打電話無人聽,send電郵無人覆,facebook messenger 又叫我send電郵,我而家都唔知要 ...

佢哋咁樣做生意法,唔會有下次幫襯,未遇過咁嘅網店咁樣做野

你等咗成個月都冇下文,真係好過份,唔可以接受

大宅

回覆樓主:

呢間野係咁,慢到嘔,我都無再同佢買野好耐

子爵府

civil_servant 發表於 23-8-27 10:41
呢間野係咁,慢到嘔,我都無再同佢買野好耐

人哋做網店,佢哋又做網店,真係做得衰又做野冇效率,收錢就識快,出貨問貨就冇晒影

子爵府

queenie0102 發表於 23-8-27 09:33
佢哋咁樣做生意法,唔會有下次幫襯,未遇過咁嘅網店咁樣做野

你等咗成個月都冇下文,真係好過份 ...

我買另一間又係咁(Meexx Bxxy),話6月底發貨,一早有SF no., 到而都無收到貨,問SF又話無收過, 問左3次已讀不回。

之前買過2次,雖然遲小小但會覆&收到貨,今次真係

男爵府

我都係呀!18/8 入form 叫佢寄比我!到今日仲未有消息

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

queenie0102 發表於 23-8-26 20:42
好耐都冇幫襯過,近期只有呢次,發覺個網站入面d積分冇晒,要由頭黎過,都算啦,買嘅貨係現貨,亦要求順豐 ...

我都係,話準備寄貨成個月都未寄到。好慢。
http://lilypie.com/Fifth_Birthday_code.php
驕傲(Pride).貪婪(Greed).迷色(Lust).忿怒(Wrath).嫉妒(Envy).貪食(Gluttony).、及懶惰(Sloth).

男爵府

畀面勳章

佢地成日出新貨post.買完問野都問唔到。唔敢再買。真係想要個的貨品搵第2間。

子爵府

cat2007 發表於 23-8-29 07:19
佢地成日出新貨post.買完問野都問唔到。唔敢再買。真係想要個的貨品搵第2間。 ...

經過呢次,唔會再幫襯佢哋

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

呢間我未買過, 但見佢個個藚野post都好多人買, 但又有好多post鬧佢地安排唔好~

子爵府

回覆樓主:

以前住近觀塘,近年我搬走咗
近2年已經無買,請問現在仲多唔多人買?

以前1個post 幾千人 reply 要買,遲少少reply 都買唔到,好緊張
以前都常買的

攞貨都緊張,放工6點到,3點就要喺 gula 取票

男爵府

好耐都冇幫襯過,近期只有呢次,發覺個網站入面d積分冇晒,要由頭黎過,都算啦,買嘅貨係現貨,亦要求順豐 ...

6、7年前幫襯過一、兩次,係平啲,不過取貨煩。冇幫襯好耐了,以為執咗。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尼間野服務好差,早幾年試過,買完俾晒收據,到期都仲未有貨問佢話叫我自己對excel,點知係冇我個訂單囉,自己又係衰send完就算冇留底,幾十蚊都費事追,以後都唔幫襯,依家只會去買開個幾間買

珍珠宮

冇邦襯好耐
地球和火星 完美與破爛 現實對幻象 這樣的差距離還有盼望 嗎

大宅

如果你係舊系統仲有分,可以要求換錢退番俾你… 個時我係門市填form 既

另外,個人經驗分享,買代購要有佛系心態,全自助購物,唔好預有人答到你,同埋等通知收貨、最終無貨都會退款…. 一般黎講,買完預等2-3個月

男爵府

以前都有買過,係等得耐,不過總會有。
但近來,成日買完都話缺貨之後退款(係好多次),我已經決定唔再幫趁佢。

侯爵府

Ohbaby 呢間都係,買既野已經要等好耐,有時耐到都唔記得自己有買過,到等到寄黎又俾少件你,問佢係咪會退錢,只係答你有人跟進,但一等又一兩個月,究竟想點呢…..

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊