親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

康橋

珍珠宮

Betty媽咪 發表於 24-2-25 13:14
剛住過頭等艙,房間細啲,整體體驗不錯,客服很有禮貌,給點讚,早餐就一般啦,這個價位,冇要求。地點方 ...

我都住完頭等艙喇,4人房包早餐$800,服務好,房間唔錯,空間好大,酒店又有免費洗衣機,呢個價錢真係超值,我比9分
attach0/tmp/phplWUeZ4
attach1/tmp/phpV6WmfE
attach2/tmp/phph2rBvd
attach3/tmp/phpfbTZLM
attach4/tmp/phpdK4u2l

伯爵府

虎到金來勳章

MissMaMa 發表於 24-4-2 22:49
我都住完頭等艙喇,4人房包早餐$800,服務好,房間唔錯,空間好大,酒店又有免費洗衣機,呢個價錢真係超值 ...

咁平你係邊度訂嘅?6月份我都訂左呢間.
在我的字典裡,只有歡樂而沒有憂愁,小人們做什麼都影響唔到我  

珍珠宮

hhmum 發表於 24-4-3 23:46
咁平你係邊度訂嘅?6月份我都訂左呢間.

Agoda,我估係早訂所以平,我訂星期六日入住,平日仲平 d

子爵府

MissMaMa 發表於 24-4-4 09:19
Agoda,我估係早訂所以平,我訂星期六日入住,平日仲平 d

我上次也在agoda 訂,因我好耐冇用佢,格過晒價,真係佢平。
我如果揀即時比錢應該再平少少。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

珍珠宮

Betty媽咪 發表於 24-4-18 15:03
我上次也在agoda 訂,因我好耐冇用佢,格過晒價,真係佢平。
我如果揀即時比錢應該再平少少。
...

Agoda 千祈唔好揀稍後付款,會比多5%費用

子爵府

MissMaMa 發表於 24-4-18 16:48
Agoda 千祈唔好揀稍後付款,會比多5%費用

就係,我無為意,所以第二次系選擇即時付款,lock 左個價。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊