影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

kit2004 發表於 23-9-17 11:18
睇左集你好星期六,鄧為真係好靚仔 同好高,4個男角最高係佢,佢個樣有種攝人嘅魅力。龍豐時裝原 ...

我都有睇你好星期六,好好笑。 17/塗山璟好高呀!靚仔就真係四位男生中最帥(我覺得),所以,有時都上吓小紅書睇…. 長相思第一季在內地真係好爆,期待第二季。

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

kit2004 發表於 23-9-4 16:56
男主角係米應該有2個,但覺得相柳先係男1,17似男2. 呢套好好睇

男主角一號係表哥、男二係17(官配-是女主角男朋友)、相柳是特別演出

子爵府

kyliema2006 發表於 23-9-13 07:41
我睇到第11集,係幾好睇喎,幾段感情都好。

楊紫演技唔錯,雖然個樣有d,似薛家燕年青版。

jm!終於係你講出我一直講唔出嘅感覺!就係家燕媽媽!尤其佢王姬大典上嘅扮相,塊面包包哋,腫腫哋。楊紫唔算靚,但都有演技某啲位好自然好入戲,好難得幾位都係原聲唔需要另外配音,有料之人。

子爵府

Winnie~meow 發表於 23-9-17 22:21
我都有睇你好星期六,好好笑。 17/塗山璟好高呀!靚仔就真係四位男生中最帥(我覺得),所以,有時都上吓 ...

鄧為憑一己之顏扭轉原著角色觀感,姨姨我就憑佢個靚仔樣原諒佢猶豫寡斷唔退婚嘅無能啦!

男爵府

3333 發表於 23-10-4 20:43
鄧為憑一己之顏扭轉原著角色觀感,姨姨我就憑佢個靚仔樣原諒佢猶豫寡斷唔退婚嘅無能啦!
...

鄧為夠痴心,文質彬彬,又心無城府,三個男主之中,最like佢。

子爵府

kyliema2006 發表於 23-10-4 21:00
鄧為夠痴心,文質彬彬,又心無城府,三個男主之中,最like佢。

佢靠樣同官配光環,成功彌補咗演技嘅不足,佢真係好高大靚仔,充滿少年感簡直係初戀嘅感覺我睇好佢同檀健次

男爵府

好期待第二季
我覺得楊紫演技真係又進步咗~

侯爵府

回覆樓主:

依套好睇!相柳同璟之間真係好難揀!小夭好好彩,男朋友就梗係揀相柳,老公就梗係揀17

檀健次演相柳演得好好,鄧為演技無佢咁突出但都自然同有感情,我反而唔多接受到張晚意瑲玹,講台詞好似朗誦咁,誇咗啲

期待第二季!等唔切之下已經睇晒書

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

Lulu0820 發表於 23-10-5 21:57
依套好睇!相柳同璟之間真係好難揀!小夭好好彩,男朋友就梗係揀相柳,老公就梗係揀17

檀健次演 ...

鄧為雖新人,但演技做17同塗山璟都不錯,檀健次連作者都讚佢演活左佢心目中既相柳。

張晚意初初麻麻地,但愈做愈好,都唔差。3位都做得好好

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

YY-BB 發表於 23-10-5 17:23
好期待第二季
我覺得楊紫演技真係又進步咗~

我依家成日係fb睇片回味

侯爵府

kit2004 發表於 23-10-5 23:32
我依家成日係fb睇片回味

我係YouTube 睇,夭柳同夭璟個剪輯我都已經睇過兩次

夭玹真係提唔起興趣..

男爵府

kit2004 發表於 23-10-5 23:31
鄧為雖新人,但演技做17同塗山璟都不錯,檀健次連作者都讚佢演活左佢心目中既相柳。

張晚意初初麻麻地, ...

張晚意最精彩喺35集之後

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊