自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔知大家有無收到信息?

MORE Mobile/Mass Telecom(018): 通知:為配合政府就電話儲值卡實名登記資料進行抽樣檢查,閣下需於 [ 9月20日( 即 通 知 後 五 天 內 ) ]或 之 前 到沙田希爾頓中心3樓43C店舖提交你的身份證明文件以核實儲值卡********的登記資料,否則有關儲值卡的登記會被取消。查詢: 21501512 或Whatsapp 64966103

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

p95832516 發表於 23-9-15 17:21
唔知大家有無收到信息?

MORE Mobile/Mass Telecom(018): 通知:為配合政府就電話儲值卡實名登記資料進行抽 ...

抽樣架
放下自在

男爵府

cattz288 發表於 23-9-15 17:27
抽樣架

唔知係唔係騙案

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

p95832516 發表於 23-9-15 17:28
唔知係唔係騙案

係真架,唔搞用唔到!

放下自在

琥珀宮

p95832516 發表於 23-9-15 17:28
唔知係唔係騙案

上網查下店鋪地址就知啦

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊