美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題,想知有冇jm兩樣都做過… 其實邊部機改善鬆弛效果更好?同埋我見emface好似淨係有貼三塊嘢,效果會唔會唔夠全面?

大宅

我去年12月發現虎紋深了,出現了木偶紋同時眼皮下垂變咗單眼皮,覺得自己面目全飛。做完EMFACE整過療程,全面提升了,虎紋,木偶紋淡了,最重要雙眼覆雙眼皮。真係非常非常開心+驚喜!!!

但係EMFACE幫不了雙下巴,所以做了1次Ulthera 收下巴肉鬆弛。

所以EMFACE同UIthera係for不同嘅purposes。

禁止訪問

大宅

回覆 媽媽愛靚靚 的帖子

全完同意啊,都好肉痛。但當妳見到自己好似變咗阿婆時,當然可以繼續阿婆,但我就願意慳錢,儲錢去做EMFACE。上年12月做完到現在仲keep到,做時冇痛,做完冇紅,冇收復期,成個過程又快,做完一切如常,咁就可以靚一年,真係好神期。我決定儲錢1年做1次。

大宅

全完同意啊,都好肉痛。但當妳見到自己好似變咗阿婆時,當然可以繼續阿婆,但我就願意慳錢,儲錢去做EMFACE。上年12月做完到現在仲keep到,做時冇痛,做完冇紅,冇收復期,成個過程又快,做完一切如常,咁就可以靚一年,真係好神期。我決定儲錢1年做1次。

大宅

cheungsee 發表於 23-9-20 09:18

全完同意啊,都好肉痛。但當妳見到自己好似變咗阿婆時,當然可以繼續阿婆,但我就 ...

我都睇緊,請問邊間做好?

複式洋房

zuccabb 發表於 23-9-20 11:09
我都睇緊,請問邊間做好?

同問
想知邊間好

禁止訪問

大宅

原理上黎講,emface係專做面部肌肉,由最底層去令皮膚變firm,長遠黎講對解決面部鬆弛效果會更好更持久。同埋因為唔係所有面部肌肉都可以刺激,只係呢3個部位已經夠。

大宅

LOJessica_!! 發表於 23-9-20 16:49
我係兩部機都做過
emface做完出黎第一下個感覺其實係勁過Ulthera
不過emface做唔到眼紋位,但可以改善到下垂 ...

咁做邊部機痛啲,我好怕痛

大宅

回覆 zuccabb 的帖子

Please read PM.

大宅

回覆 Gigi21ng_F 的帖子

Please read PM.

複式洋房

我個陣都有擔心過emface會唔會做唔到眼周,
但問過醫生,佢話emface係針對特定肌肉去做,做完之後成個面部輪廓包括眼周輪廓都會有提升

複式洋房

zuccabb 發表於 23-9-20 17:57
咁做邊部機痛啲,我好怕痛

emface唔痛,jm可以放心試

禁止訪問

象牙宮

leecting 發表於 23-9-19 13:18
如題,想知有冇jm兩樣都做過… 其實邊部機改善鬆弛效果更好?同埋我見emface好似淨係有貼三塊嘢,效果會唔 ...

Clinical studies provided by BTL show that a series of 4 Emsculpt treatments leads to a 30% improvement in muscle tone, a 23% lifting effect (particularly of the brows and cheeks), and a 37% reduction in wrinkles.

Emface is not a substitute for a facelift,

emface 20 minutes, every six months to a year,
Ultherapy is a long (60-90 minutes) and uncomfortable procedure (even with pain medication),

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

禁止訪問

禁止訪問

大宅

LOJessica_!! 發表於 23-9-22 16:03
怕痛的話
唔洗諗

同意,第一次做可能會有d唔慣,但確實唔痛,之後仲覺得幾舒服

大宅

LOJessica_!! 發表於 23-9-22 16:03
怕痛的話
唔洗諗

多謝你意見

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊