自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

成日碌個廣告係打機畫面 係動畫
唔係彈去safari 係去左app store 想人去download, 唔禁個廣告都會自動彈2次app store dl 版面出黎
開一陣bk app部機就興到著火咁
好唔掂呀呢個手遊廣告
attach1/tmp/phpivdhpQ

大宅

littlefunpig 發表於 23-11-7 15:55
唔係彈去safari 係去左app store 想人去download, 唔禁個廣告都會自動彈2 ...

我都好憎呢d,真係食電

littlefunpig    發表於 23-11-7 16:25

瑪瑙宮

大廚勳章

littlefunpig 發表於 23-11-7 15:55
唔係彈去safari 係去左app store 想人去download, 唔禁個廣告都會自動彈2 ...

係。。。好憎呢種廣告。。。我出去一陣已經冇咗10幾個%

原來就因為睇咗bk
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

食埋數據

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

你好,十分抱歉,我們正在跟進中。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

seaheart88 發表於 23-11-7 16:02
係。。。好憎呢種廣告。。。我出去一陣已經冇咗10幾個%

原來就因為睇咗bk
以前都無呢類廣告, 又開多飯... 搞到我連app都唔想開
同HK_1個app都一樣, 好多動畫, 開唔夠幾分鐘立即關app, 搞到部機太熱頂唔順

翡翠宮

特派員 發表於 23-11-7 16:17
你好,十分抱歉,我們正在跟進中。
謝謝回應
希望唔好再有呢類型的廣告,
靜態既彈去safari都算, 要賺廣告費都無可厚非
呢類動畫版賣app廣告再陣去app store實在太食電搞到個手機好熱

翡翠宮

D..D 發表於 23-11-7 16:08
食埋數據
熱到咁都唔敢再開個app開得耐

男爵府

係呀,明明冇掂到佢,佢都自動彈入去呢個廣告,一彈走入去就死囉,就算出返去BK再入返佢部電話都變咗好似熱到發燒咁,我嚴重到要熄電話再重新開機先至可以部機唔再熱,跟住一入去BK佢又出返呢個廣告又係冇掂佢又入返去無限循環,搞到我呢幾日都唔想入嚟睇嘢,超級煩

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

D..D 發表於 23-11-7 16:08
食埋數據
我試過用數據開BK APP唔夠半個鐘, 食晒我成個月數據
從此以後只會有wifi 先開BK
食電更加唔在講, 電話超熱!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

Ryanma 發表於 23-11-7 16:39
食電更加唔在講, 電話超熱! ...
我都係用返網頁版上算...
部電話熱到滾先係最大問題...

Ryanma    發表於 23-11-7 16:58

男爵府

littlefunpig 發表於 23-11-7 16:43

係呀!熱到係就嚟爆炸咁呀嚇死人

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Ryanma 發表於 23-11-7 16:39
食電更加唔在講, 電話超熱! ...

數據真係食得驚人,我都比bk食哂,而家有WiFi先敢開

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

yanyan-mummy 發表於 23-11-7 16:57
真係好趕客!

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

littlefunpig 發表於 23-11-7 16:43

網頁版都會彈其他廣告(仲要好似中毒咁,要關了BK網頁才關到該幾個廣告

別墅

子爵府

醒目開學勳章

littlefunpig 發表於 23-11-7 16:32
熱到咁都唔敢再開個app開得耐

我手機又係好熱同食電,激死人!

翡翠宮

capricornbb 發表於 23-11-7 17:02
網頁版都會彈其他廣告(仲要好似中毒咁,要關了BK網頁才關到該幾個廣告)
...
網頁好少少, 係彈D 廣告同右下角個位出個廣告遮住
之前果個halloween 就煩D, 成個網頁外圍包住廣告, 太誇

大宅

yanyan-mummy 發表於 23-11-7 16:57

我都係,以前都吾係咁,而家真係吾敢係冇WiFi 時開BK

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊