親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想問吓如果我3個成人加1個小朋友,買咗2大2小package ,可以去到俾錢要求加床嗎?

複式洋房

Anan1717 發表於 23-12-24 02:46
想問吓如果我3個成人加1個小朋友,買咗2大2小package ,可以去到俾錢要求加床嗎?
...

可以加床,RMB200, 飛船酒店

大宅

回覆樓主:

請問宇宙飛船一日玩得哂嗎?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

回覆樓主:

今日出發,依家坐緊車去港珠澳。
住企鵝酒店,應該去到酒店攞左飛去宇宙飛船個邊先。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

sukiwong13 發表於 23-12-25 10:14
請問宇宙飛船一日玩得哂嗎?

今朝10點半到企鵝酒店checkin,11點15分到宇宙飛船玩到4點鬆d,回企鵝酒店攞房,休息一陣去海洋王國。

宇宙飛船其實玩既野唔多。
attach0/tmp/phpa5xwHr
attach1/tmp/phpSbw0AI
attach2/tmp/phpsSSMuZ

大宅

yuensiu 發表於 23-12-26 16:40
今朝10點半到企鵝酒店checkin,11點15分到宇宙飛船玩到4點鬆d,回企鵝酒店攞房,休息一陣去海洋王國。

宇 ...
比較適合細既小朋友,夏天去一流

珍珠宮

ceo234 發表於 23-12-26 23:28
比較適合細既小朋友,夏天去一流

夏天去太熱同埋一定無咁平,疫情前我復活節都去過同聖誕一樣有買2大送2細,都抵嫁。尋日去大部份遊戲都係排5至20分鐘,都玩得算快。

宇宙飛船個邊百慕達歴險幾得意,真係似坐緊船咁。而個潛水艇就睇既野唔多,不都ok。

我女大d所以海洋王國啱玩d,尋日先比佢捉去玩激流,自己帶雨衣都濕,個個走去比錢吹,不過得3分鐘貴左d,佢話下次要去$12店買埋雨衣褲 今日我叫佢攞埋酒店浴帽去蓋住個頭先玩
我女好癲,有d我都唔夠膽玩,一陣食完早餐再入園玩,玩到咁上下就回hk了
attach0/tmp/php08CJvp
attach1/tmp/phpvSCQBp
attach2/tmp/phpIum8Hp
attach3/tmp/php7wTHOp

大宅

yuensiu 發表於 23-12-27 07:03
夏天去太熱同埋一定無咁平,疫情前我復活節都去過同聖誕一樣有買2大送2細,都抵嫁。尋日去大部份遊戲都係 ...
吾係,我意思係宇宙飛船,夏天去會正D。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

宇宙飛船啱比較細既小朋友玩,地方室內又吾怕曬,無咩樓梯級。魚缸係晒兩邊,遊樂設施一眼睇晒。又多地方休息,唯獨是食物無海洋王國咁好食。

珍珠宮

ydoris 發表於 23-12-13 09:15
好好利用佢既提早一小時入場,海洋王國我見好多住客一入去就直去鯨鯊館,我都跟住佢地入去睇,個邊都好多野 ...

宇宙飛船係邊可以直上2樓呀?thanks
我地今次去入左去要行晒1樓先去到2樓。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

吊船個邊有電梯上二樓架。。

複式洋房

pearlying 發表於 23-11-29 09:36
我都想知入住第一晚要睇馬戲吾知點坐車去?我住宇宙飛船,同埋係咪可以提早入去登記放左野去玩先 ...

我都想問如住飛船酒店,去睇馬戲要行路定有車坐,(帶2位長者)
飛船酒店D食物自助餐好嗎??

大宅

jolai213 發表於 24-1-1 14:21
我都想問如住飛船酒店,去睇馬戲要行路定有車坐,(帶2位長者)
飛船酒店D食物自助餐好嗎??
...

馬戲在何處買會平d? 住港島區 是否在九龍搭直通車去到門口最方便?

大宅

我2大2小套票包馬戲,check in 時每位加100買一等票,唔使早啲排隊。
2大2小套票真心抵

珍珠宮

Pigpig1106 發表於 24-1-1 15:26
馬戲在何處買會平d? 住港島區 是否在九龍搭直通車去到門口最方便?

直通巴好似中港通有,但時間得好少選擇。

我自己去就坐A車到港珠澳橋,過左關買金巴飛,坐去珠海口岸,到珠海口岸落左車過關,坐的士去企鵝酒店。

大宅

yuensiu 發表於 23-11-27 09:59
可以呀,合乎其中一個要求都可以用呀 我女就11歲但就過150cm高。

klook有code你可以試下減唔減到 ...

請問你海洋王國岩15、6歲男仔玩嗎,因為有-大-小,岩細果個玩,又怕大果個唔岩玩,大果個鍾意玩D機動遊戲刺激D既野
同埋Klook 2日1夜2大2小套票,其中-張小童的2日1夜門票和晚上自助餐不知可否upgrade成大人

珍珠宮

butterMM 發表於 24-1-19 13:30
請問你海洋王國岩15、6歲男仔玩嗎,因為有-大-小,岩細果個玩,又怕大果個唔岩玩,大果個鍾意玩D機動遊 ...

啱玩呀,宇宙飛船就啱細既小朋友多d,海洋王國大既小朋友同細既小朋友都啱。
刺激d既就海洋王國,聖誕去唔多人,我女玩鸚鵡過山車玩左6次
我係出面等佢 每個遊戲等既時間都係5至10分鍾。佢玩得超開心。

圖3個激流,我女着晒雨衣都可以褲同底褲都濕埋 記得帶多套衫褲去。
attach0/tmp/phpfWlmZO
attach1/tmp/phpL8219S
attach2/tmp/phpTuG8kX
attach3/tmp/phpfnXxw1

珍珠宮

butterMM 發表於 24-1-19 13:30
請問你海洋王國岩15、6歲男仔玩嗎,因為有-大-小,岩細果個玩,又怕大果個唔岩玩,大果個鍾意玩D機動遊 ...

上網見有人好似話可以加錢改,不過我未試過

大宅

yuensiu 發表於 24-1-19 13:44
啱玩呀,宇宙飛船就啱細既小朋友多d,海洋王國大既小朋友同細既小朋友都啱。
刺激d既就海洋王國,聖誕去唔 ...

咁你知唔知其中-張小童票可否upgrade成大人,定另外要再買2日既票,如果要另買,又好似好貴

大宅

yuensiu 發表於 24-1-19 13:47
上網見有人好似話可以加錢改,不過我未試過

係咩,我網上搵唔到資料

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊