自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

gracehuikl 發表於 24-1-2 18:33
講到水蛇春咁長咪又係想氹人科水

唔係為錢 +賣慘, 出貼搏插咩

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

baby_yee 發表於 24-1-2 18:30
其實唔明點解仲唔離婚,成日咁呻有咩用

其實保良局可以暫時照顧小朋友,唔好講到賣斷啲仔女比保良局咁,佢係父母有探視權同埋有社工跟進,好過而家咁入咗死胡、又改變唔到現實,更加諗唔到將來!
每一次有要求有難關就放負,但求有人立即幫佢解決眼前嘅困難,佢嘅將來係以過得一天的一天去計,而家小朋友都未全部返學讀書,嚟緊嘅仲有升學問題、生活問題,佢哋冇能力唔代表冇計劃,可否理智啲、積極啲去做人!

男爵府

回覆樓主:

白痴,一早都知生出黎要錢要湊架啦,你生之前唔諗!而家講咁多都冇用!最慘小朋友

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mmya 發表於 24-1-2 18:35
送佢去保良局
點都好過喺你呢一個奇怪家庭
小朋友日後都會長大

佢講到理直氣壯: 唔生都生左 塞話返佢入去 定送去保良局

其實我想話:為佢好就送去保良局啦! 小朋友跟住佢地 成日唔係攤度屋企 唔做野r網民著數,就係為錢嘈嘈閉 嘈離婚/老公廢搵得小/唔幫手湊...,一陣又比人追租趕走,比債主追數...佢覺得咁對小朋友好好?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我以前都會覺得張致恆好廢好冇用,而家覺得佢老婆更廢,老公佢自己揀的,又唔係我哋幫佢揀,生完一個又一個,fool me twice 都已經shame on me啦何況佢fool me fourth? 真係得佢先咁厚面皮仲敢上網日日呻,根本佢哋天生一對

翡翠宮

mizuho 發表於 24-1-2 18:52
冇經濟能力學咩人生仔!呢種腦殘早應該當佢流浪貓帶去絕育
應該搵社工幫忙申請日托,自己出去擔又好抬又好 ...

雯雯要做代言人,著靚靚 扮靚靚搵錢架

担担抬抬 收銀 保安,佢零寧乞

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

FionaWong0118 發表於 24-1-2 21:08
白痴,一早都知生出黎要錢要湊架啦,你生之前唔諗!而家講咁多都冇用!最慘小朋友 : ...

唔係架,好多父母只會計第日有幾多家用可以收番,但無諗過需要付出架!

男爵府

發瘟kol

水晶宮

selinako^^ 發表於 24-1-2 21:11
佢講到理直氣壯: 唔生都生左 塞話返佢入去 定送去保良局

其實我想話:為佢好就送去保良局啦! 小朋友跟 ...

佢再晦氣到話已經活生生係度,係咪要掉左佢哋大家先安樂

珍珠宮

gracehuikl 發表於 24-1-2 18:33
講到水蛇春咁長咪又係想氹人科水

x2

翡翠宮

veronicahung102 發表於 24-1-2 19:47
呢個八婆真係痴架,有咁嘅阿媽d小朋友真係慘,大個左點面對同學同埋其他家長,真係比人笑到面黃 ...

成日話有心人,呢個有心人成日比蛋糕佢,比佢豪玩豪食

唔通係長腿叔叔?

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

聽佢咁講宜家4個都係佢自己照顧,離唔離婚,又有乜嘢分別
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/default/kiss.gif

珍珠宮

畀面勳章

翡翠宮

回覆樓主:

成日話冇錢交租,冇錢交書簿費,網上行乞
但又好得意 佢又有錢買護膚品+化妝品

翡翠宮

baby_yee 發表於 24-1-2 21:33
佢再晦氣到話已經活生生係度,係咪要掉左佢哋大家先安樂

呢d 叫發爛渣,發窮惡

係呀!掉去保良局啦! 唔好害左下一代

子爵府

回覆樓主:

一拖四如果申請綜援有冇10K?
有就不如自己湊啦
其實佢好慘…嫁錯郎便一世….

子爵府

回覆樓主:

佢日日咁放負,咁對小朋友都唔好啦…不如真係離婚,自己申請綜援公屋,反正佢宜家都同單親媽無分別啦…

珍珠宮

學阿仔啲班群所講⋯佢系咪弱智㗎

男爵府

回覆樓主:

唔想睇咁長篇

珍珠宮

證明佢真係好得閒

首頁
23456...8

尾頁