自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

係邊個?

有錢人嘅世界真係唔容易理解!好似「馬面」同「俊朗」感情達稱兄道弟階段,但喺「俊朗」唔係好掂嘅時候,竟然瞞住全世界照顧咗「俊朗」嘅老婆「純真」好一段時間。今日兩個細路咁出色,可以話「馬面」有份供書教學。
「馬面」 向來多女朋友,同時有幾個都好正常,老婆「大躉」亦預咗。但當佢知道老公連兄弟老婆都上,佢就真係過唔到呢關,主動提出離婚。其實「大躉」一直當「純真」係好姊妹,好多心事都同對方分享,所以兩公婆嘅事多多少少「純真」都看在眼內。
人窮就志短,當初「純真」都無諗過破壞人家庭,但「俊朗」唔單止爭人錢,連仔女嘅生活費都畀唔到,所以向「馬面」私底下借錢。佢當然係利用「大躉」畀嘅資訊,令到「馬面」覺得遇到紅顏知己,對佢亦由憐生愛,不過就協議唔可以俾人知。但呢個世界無秘密㗎,「馬面」同「純真」個個星期都喺秘密地方偷情,偏偏嗰度有個阿嬸係「大躉」屋企人嘅朋友。
後嚟仲知道兩個小朋友嘅生活費係自己老公畀,明知離咗婚會大鑊,但都好衝動咁終止夫妻關係。近幾年「大躉」患咗好嚴重嘅情緒病,咪又係要「馬面」照顧生活,女人無本事但又執着,到頭嚟係自己受苦咋!

大宅

係名人?係藝人?兩個細路咁出色?邊個

大宅

有冇人估到

男爵府

好難估

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

睇完都唔知係邊個

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

princessemma 發表於 24-1-19 14:46
有冇人估到

專奴? 天真嬌? 俊朗係陳冠A?
大事化小, 小事化毛.........

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

估唔倒

複式洋房

係唔係明星先?

禁止訪問

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

kmbb519 發表於 24-1-19 16:57
似喎,咁叻既你
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

水晶宮

有細路咩?

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

點會係a,佢得一個女咋喎,專奴未有仔女吧

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

我估馬面係銀行界馬氏家族,2兄弟是但一個啦,因為佢2兄弟都係婚後一樣咁多女友,又係同老婆離咗婚,老婆又係有病要前夫照顧!

男爵府

關智斌、張致恆、雯雯、張敬軒。 純粹亂估。

水晶宮

KUDOS 發表於 24-1-19 18:30
我估馬面係銀行界馬氏家族,2兄弟是但一個啦,因為佢2兄弟都係婚後一樣咁多女友,又係同老婆離咗婚,老婆又 ...

我正想講會唔會係

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

happyty 發表於 24-1-19 18:38
我正想講會唔會係

我覺得似係講細佬,因為佢老婆都真係身型幾大份,而且又係有情緒病。 咁大家再估下邊個係佢老友「俊朗」同老婆「純真」吖,集思廣益下!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

估唔到,留毛八......

男爵府

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

KUDOS 發表於 24-1-19 18:30
我估馬面係銀行界馬氏家族,2兄弟是但一個啦,因為佢2兄弟都係婚後一樣咁多女友,又係同老婆離咗婚,老婆又 ...

咁又似喎

珍珠宮

am136 發表於 24-1-19 11:55
係邊個?

有錢人嘅世界真係唔容易理解!好似「馬面」同「俊朗」感情達稱兄道弟階段,但喺「俊朗」唔係好掂 ...

估到又點,內容都可以老作,最憎尼d文章,唯恐天下不亂

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊