自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

牛年勳章

現年73歲的李龍基嫰口未婚妻王青霞(Chris)近日捲入負面風波,先被指學歷造假、騙財、畫作是淘寶貨,其後又傳出Chris曾在美國西雅圖徵婚,借款3萬美元(約23.4萬港元)後失蹤。更有自稱是「落疊男」的偉哥接受YouTube訪問,大爆是非細節,片段隨後在網上瘋傳,引起不少網民討論。Chris在前期鬧出風波時,曾親自作回應,但未知是否近日的傳聞越來越誇張,Chris突然刪走IG大量帖文,就連未婚夫的合照及送予藝人的畫作合作,都消失得無影無蹤。

公爵府

其他唔講,又唔係熟人,咁都借得3萬美金,條女都唔簡單。。難怪基哥入曬迷。。。。再講,咁樣借錢唔搞下你,影幾張沙龍,都好難講得通

伯爵府

加菲貓3 發表於 24-1-22 08:46
其他唔講,又唔係熟人,咁都借得3萬美金,條女都唔簡單。。難怪基哥入曬迷。。。。再講,咁樣借錢唔搞下你 ...
偉哥話明要先上床先肯借,女嘅諗咗一陣就話OK,有廿幾萬喎,影多幾張相都無所謂啦,又唔靚又唔係大明星

公爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

冇睇過片.... 雖然個女人係既身世同拍拖動機都有可疑,但點證實偉哥講既事實? 偉哥有證據?

公爵府

juniormiu 發表於 24-1-22 08:53
偉哥話明要先上床先肯借,女嘅諗咗一陣就話OK,有廿幾萬喎,影多幾張相都無所謂啦,又唔靚又唔係大明星:hap ...
咁係同網上流行一時既裸貸一樣

珍珠宮

加菲貓3 發表於 24-1-22 08:46
其他唔講,又唔係熟人,咁都借得3萬美金,條女都唔簡單。。難怪基哥入曬迷。。。。再講,咁樣借錢唔搞下你 ...

咩g 值3萬美金, 呢個呀姐手斷勁

最怕身邊,扮娘家婦女既g

手斷高, 到真相大白, 都被佢滋擾左輪
遇一隻都夠受

大宅

granja 發表於 24-1-22 08:54
冇睇過片.... 雖然個女人係既身世同拍拖動機都有可疑,但點證實偉哥講既事實? 偉哥有證據?
...

條女自己承認有借錢同還咗錢wor, 三唔識七冇抵押嘅情況下點會借三萬美金畀人? 你都唔會借啦 !除非條女畀人搞陪人上床,咁就講通曬喇

珍珠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

自己知自己事,造假就唔好咁高調post學歷。一開始比人揭露就應該即刻縮啦,造假仲話要澄清,根本係找死,實比人啄住趁揭愈多。

大把藝人前車可鑑,有邊個做錯事死撐後能有好下場? 快快認錯反而仲易被人原諒和停止事件

珍珠宮

gigired 發表於 24-1-22 08:34
現年73歲的李龍基嫰口未婚妻王青霞(Chris)近日捲入負面風波,先被指學歷造假、騙財、畫作是淘寶貨,其後 ...

Youtube苦主現聲,把聲亞叔以上,亞伯未滿,話系自己系微信徵婚,Chris聯絡佢,甘即系個女一開始已經諗住要借錢,由第二度飛去西雅圖,系酒店借錢

男爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

正如今屆港姐亞軍一樣,被踢爆之後,唯有靜靜地履行任務就算,何必獻世呢?

琥珀宮

現年73歲的李龍基嫰口未婚妻王青霞(Chris)近日捲入負面風波,先被指學歷造假、騙財、畫作是淘寶貨,其後 ...

咁可能係真,真嘅騙子

ada0707    發表於 24-1-24 16:49

珍珠宮

嫁個阿伯都可以咁高調———吹水,簡直勁!

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

真係愈顯愈多瘡疤

伯爵府

肯定嗰個男人婆教佢啦,見完佢後就刪晒

水晶宮

回覆樓主:

亞伯見後生女就落㗳,東張見不少

侯爵府

2024年龍年勳章

愈揭愈多 愈揭愈臭

侯爵府

2024年龍年勳章

fionstone 發表於 24-1-22 09:57
肯定嗰個男人婆教佢啦,見完佢後就刪晒

邊個男人婆?

子爵府

其實個女人,長相一般,如果唔係包裝到白富美高學歷點呃到基伯伯

象牙宮

Chris突然刪走IG大量帖文,就連未婚夫的合照及送予藝人的畫作合作,都消失得無影無蹤。証明了什么?

怕被官方查。學歷造假、騙財、畫作是淘寶貨 淘寶買畫當自己作品、曾於美國徵婚、借錢唔還等傳聞。 …

學歷造假 為了專才來港

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

水晶宮

政府部門要做嘢啦,普通市民都知佢假證書,有咩理由無開file查佢呢!

首頁
12345...6

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊