使用意見

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我記得佢講過鄰居係白卡

所以佢對白卡果D主題反應特別大

公爵府

哩度既版規好彈性既,三口六面對住你講有報應,陰質。反而無事。你回敬佢x佢就被警告。。被封個會員又唔係特定對一個人講青山友,都會被禁訪,反而之前發貼暗示佢呃公屋,挑事又無問題

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

加菲貓3 發表於 24-1-30 17:52
以后我被禁言,唔好幫我問點解

子爵府

Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

莫失莫忘 發表於 24-1-30 18:26
原因係佢話人係青山院友?可能我個人粗鄙,如果講青山院友都被禁訪都幾小學雞
...

唔係話你我係精神病梗係覺得小學鷄,但BK有位jm俾佢言語冒犯咗,跟住係公海出post話佢但俾版主刪除咗,使用意見仲見到呢位jm問點解

正如我話過BK某位極端愛國人士,佢就會咬住攻擊我,又想屈我YC和崇美,依家又想屈我舉報opclk99,以小人之心度君子之腹 我連佢和白兔都無舉報過就知幾大量

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

有需要判咁重嗎?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

czl115 發表於 24-1-30 18:38

意見版死因post中,有位有色人士話知道o 會員講左兩次咩內容
我幾肯定係佢舉,因為計算過o會員嗰條留言 ...

其實我都覺得係,bty(搞錯730係冇分身)

侯爵府

2024年龍年勳章

早幾日已有jm開post問
好似係收紅黃牌後封
但我無追係邊個post出事

水晶宮

加菲貓3 發表於 24-1-30 17:52
以后我被禁言,唔好幫我問點解

你放心啦…實有人問
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

超級版主

超級版主

各位國民:

親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,請按討論區左下「聯絡管理員」發出查詢*;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!

本主題已關閉。

首頁

尾頁

跳至