自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Kimmyky0808 發表於 24-2-19 18:53
家中長老又唔識教,想問問有無一對一上門老師介紹,曾經fb搵過,但係.......可能係夾唔到d老師啦,所以先轉 ...

Deleted

大宅

請問你住邊區?我仔間補習社係九龍灣,你可以試吓,真心推介,Miss有經驗好用心,真係會慢慢解比你聽,我好欣賞佢教我仔英文 grammar 明白同數學技巧,真心好好彩呈分試遇到好老師,令佢成績進步好多,而家升左中學啦就keep住補中學課程呀Sir
[size=x-large]HERO~~BB~!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D [size=medium]HEROHERO~~^_*

男爵府

MommyPanel勳章

發表於 3 天前 |只看該作者
herohero 發表於 24-4-25 11:55
請問你住邊區?我仔間補習社係九龍灣,你可以試吓,真心推介,Miss有經驗好用心,真係會慢慢解比你聽,我好 ...

可否介紹給我? 謝謝,請PM.
Black List below seller:魔怪媽媽
waieva13 ,adj4102, tiffytiffy2002
melody00,BAIDEN,heib0910,miffychsno8(Lai mei la)
hi952,waiyi1011,MC82"9277*334"
(BOC =012 608 1009846 9 chan wai yi)

大宅

happymap2013 發表於 24-5-2 09:55
可否介紹給我? 謝謝,請PM.

已PM,希望幫到你小朋友大家加油

子爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

herohero 發表於 24-4-25 11:55
請問你住邊區?我仔間補習社係九龍灣,你可以試吓,真心推介,Miss有經驗好用心,真係會慢慢解比你聽,我好 ...

你好,可以pm我嗎

大宅

發表於 前天 12:27 |只看該作者
Crystal03wong 發表於 24-5-2 23:32
你好,可以pm我嗎

[size=x-large]HERO~~BB~!!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D [size=medium]HEROHERO~~^_*

子爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

發表於 前天 12:47 |只看該作者
herohero 發表於 24-5-3 12:27

Thank you

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊