網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人最近安裝過淘寶吸頂風扇燈? 只係裝一盞, 大約幾錢? 師傅是否用爆炸螺絲安裝?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

gogo802 發表於 24-2-29 17:17
請問有無人最近安裝過淘寶吸頂風扇燈? 只係裝一盞, 大約幾錢? 師傅是否用爆炸螺絲安裝? ...

我把風扇燈用左一年已經唔識轉 ,而家只用到燈光的部份
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

珍珠宮

請問有無人最近安裝過淘寶吸頂風扇燈? 只係裝一盞, 大約幾錢? 師傅是否用爆炸螺絲安裝? ...

幾百蚊,我三把風扇燈用咗好多年,換過燈,又換過接收器連遙控(1次)⋯⋯夏天就真係慳到電

男爵府

之前BK媽咪介紹師傅, 可裝淘寶風扇燈,另外房燈幫我換LED燈 , 2樣都係幾佰唔貴。 可以whatsapp師傅報價。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我都係搵開一個師傅係BK媽咪介紹, $350一盞, 我搵佢裝咗3盞

大宅

wyl 發表於 24-4-2 16:11
我都係搵開一個師傅係BK媽咪介紹, $350一盞, 我搵佢裝咗3盞

可以pm 資料嗎?

大宅

wyl 發表於 24-4-2 16:11

可否PM師傅資料俾我?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊