自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

轉載自星島港聞 :
36歲藥房銷售員2016年及2021年兩度在九龍灣住所強姦當時8歲及13歲的女兒,逼使對方替自己口交,以及觸摸其乳房和私處。被告否認2項強姦、2項非禮及2項向年齡在16歲以下的兒童作出猥褻行為罪受審,4女3男陪審團今日於高等法院退庭商議約5小時後,一致裁定6項罪名全部罪成。被告還押至4月22日判刑。

控方開案陳詞指,男被告C.S.L.多次性侵犯女兒,事主X於2008年出生後與外婆同住,2016年搬入九龍灣案發單位與被告及祖母同住,當時正就讀小學三年級。某日晚上2人同睡被告床上,期間被告伸左手入事主內褲觸碰下體,再要求其脫褲,但事主拒絕,被告遂跪在事主雙腳中間脫下其內外褲。被告再脫下褲子,將陰莖放入事主陰道,令事主私處感到痛楚,前後移動約5分鐘直至抽出陽具在體外射精。數天後事主當時在被告床上睡着,被告伸左手入褲內觸碰事主下體,事主醒來叫被告「唔好搞佢」,打算回房睡覺惟被告拒絕。在事主不情願下,被告將陽具放入事主口中上下移動直至在口內射精。

約3年後事主一度遷回與外婆同居,惟翌年因無人照料再度遷回與被告同住。2021年2月13日年初二,被告回家後按著事主頭部,將陽具塞入床上的事主口中,上下移動直至在口內射精。2、3月期間事主在被告床上睡著,被告問「想唔想又嚟過?」事主拒絕後被告指「你冇得唔要」,伸左手入事主褲內觸碰私處移動約5分鐘。3月15日被告用左手用力捏事主雙乳,再推高上衣,用口觸碰乳房。

同月20日晚上事主在被告床上睡覺時,被告從後用力捏事主雙乳,脫下雙方褲子,要求事主在床上彎腰伏下,再強姦事主。事主呼痛,要求被告停止不果,被告前後移動,稱「一陣就唔會有感覺」,最後拔出陽具,用紙巾清潔。事主數日後向班主任揭發事件,接受2名衛生署法醫檢查,身上私處沒發現新近外傷,不能證實有否發生過性行為。

被告C.S.L.被控於2016年某日及2021年3月21日在九龍灣某單位,兩度強姦一名年齡在16歲以下的女童X,及向其作出嚴重猥褻行為;2021年2月13日在同地向其作出嚴重猥褻行為,同年2月1日至3月24日期間某日及3月15日,在同地猥褻侵犯一名年齡在16歲以下的女童X。

SiuBBee    發表於 24-3-20 16:35

大宅

回覆樓主:

禽獸!
望能重判!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第一回

睇到呢啲新聞真係好嬲

公爵府

虎到金來勳章

正人渣, 佢2個女好慘

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

十一哥 發表於 24-3-20 15:55
正人渣, 佢2個女好慘

係得一個女, 喺兩個唔同嘅時間

男爵府

寫得咁詳細 唔知係咪真事
純陽之道,太一之氣,追求神蹟,鎮守潮汐,溝通山脈,日日鬥法,念力雷響,當值人間。

瑪瑙宮

咁賤格

珍珠宮

畀面勳章

volan 發表於 24-3-20 16:01
寫得咁詳細 唔知係咪真事

似已經開庭,點解覺得係假?

伯爵府

個媽去左邊?
37 歲去叫x啦~ 痴左

大宅

2024年龍年勳章 BK Milk勳章

真係好禽獸

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

連個名都叫痴線拿

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

個老母去咗邊?

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢啲人唔死都無用

大宅

回覆樓主:

人渣

翡翠宮

corinthians 發表於 24-3-20 15:53
禽獸!
望能重判!

x2

水晶宮

正仆街仔

珍珠宮