自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ChaBean 發表於 24-3-21 09:18
大S表面優雅,實際上係恐怖情人,佢前男友藍正龍同仔仔,都話分手後聽到佢個名都仲驚緊
...

又係果D,老公出軌係老婆逼嘅理論?
所以有D女人俾人睇唔起,真係抵死嘅!
人無完美,老婆真係咁差,咪離婚再去搵第二春,唔需要做婊子又想立牌坊嘅~
況且大S都無扮過純情,至少我自己都睇到,佢唔係省油嘅燈,亦正正因為咁,先無俾汪氏母子㩒住砌,佢自己係咪無失?佢都小產過,一樣有受到教訓~
離左婚即再婚, 好明顯都有報復意味la...大家都係玩家,吃相真係高下立見!

男爵府

做個靚太 發表於 24-3-21 13:57
又係果D,老公出軌係老婆逼嘅理論?
所以有D女人俾人睇唔起,真係抵死嘅!
人無完美,老婆真係咁差,咪離 ...

最新花生係汪公開大S離婚前寄用佢信用卡網購,地址寄去韓國,你食左未?
當然你會話男出軌點解女唔可以出軌?咁又返返去利益關係上,每個月收百萬,婚姻唔單只愛情
呢d有錢人婚姻都好複雜,就算默認各有各玩,一反面就爆大鑊
我食花生,冇話支持邊個,支持左又唔會分我錢

珍珠宮

ChaBean 發表於 24-3-21 14:54
最新花生係汪公開大S離婚前寄用佢信用卡網購,地址寄去韓國,你食左未?
呢d有錢人婚姻都好複雜,就算默認 ...

你都識講食花生la~你咁認真追咁貼做咩~話時話,雖然你話你中立,不過你又係咁證明汪氏母子係受害wo....
唔好咁認真la~

由頭到尾我都無話大S無錯,什至睇得出佢強悍!我係話笑汪氏母子吃相好難睇呀~以為人地係女人就任佢砌~
做婊子仲想立牌坊,抵佢唔夠人玩la~

男爵府

做個靚太 發表於 24-3-21 15:03
你都識講食花生la~你咁認真追咁貼做咩~話時話,雖然你話你中立,不過你又係咁證明汪氏母子係受害wo.... ...

我都只講一句大S唔優雅,你就好激動咩唔怪得女人俾人睇唔起,我又有幾時講話汪母子冇做錯,係受害者

珍珠宮

ChaBean 發表於 24-3-21 15:08
我都只講一句大S唔優雅,你就好激動咩唔怪得女人俾人睇唔起,我又有幾時講話汪母子冇做錯,係受害者 :igiv ...

知道la~你說的都對

琥珀宮

Lovelovebear 發表於 24-3-20 17:57
對大S一直無咩感覺,台灣藝人一個

但佢離婚後有留意到佢同佢前夫點樣互相攻擊對方,今日大S終於反擊,真相 ...

由流星花園開始已經覺得佢係一個好煩嘅女人,非常有miss8 feel, 果然真係

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊