自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

76 何伯。小心, 被偉哥害 C 你。副作用好大。 何伯一死, 一切是何太的。何太可能想。何伯早D死 更美好?

"偉哥靚湯"。

東張西望450萬大媽同鄉媚姨踢爆集團式釣水魚手段:迷湯加重料!
揭大山婆身世之謎|街坊:已著草大陸避難,大陸有層樓|上鏡換3對耳環,網民估:全身行頭36萬

https://www.youtube.com/watch?v=_HB09M5H74U

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

煲湯+(偉哥)

大媽。好媽媽。工夫了得。40+ 可以結 3次婚。

一婚: 有仔生
二婚: 有公屋
三婚: 有500万

人生勝利者。

集團式釣水魚手段
集团經營,專材 對付 中老年港男。

遲下, 集團式釣水魚手段 集团經營,專材 對付 中老年港女
67或76 大姐, 大媽們。要正視。如何保障自己辛苦的財富。
美男計。

香港威而鋼®(偉哥)101:熱門壯陽藥物完整指南 | noah (ofnoah.hk)

我認自己: 蠢,傻,笨。冇公屋。冇450万。真失敗。

零食狂    發表於 24-5-9 01:46
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

2024年偉哥的價錢及劑量是多少?

偉哥一粒為 100mg,價錢最低為HK$178,你所需的劑量將由醫生決定。

偉哥的效用?如何發揮它的最大藥效?
偉哥能抑制PDE5酵素及增加血液流入陰莖,是一種有效的勃起功能障礙治療。

不同臨床研究顯示,服用偉哥治療勃起功能障礙的男士,在性行為時的勃起能力均得到明顯的改善。跟據各種臨床研究及實驗,43%至83%的男士在性行前前服用偉哥後,其勃起成功率均有所上升。

以下是有助發揮偉哥藥效的小貼士:

1. 進入興奮狀態
請注意偉哥並不能直接讓你勃起,你需要受到性興奮刺激,才能產生勃起狀態。

為了進入性興奮狀態讓偉哥發揮效用,你和伴侶可以先來一點「前戲」(例如接吻及能挑起性慾的遊戲)、彼此按摩加強感官刺激,或先讓自己興奮起來。‍

2. 給偉哥一點時間
雖然這顆藍色小藥丸很有力量,但它不是服用後就能立即見效。建議於進行性行為30分鐘至1小時前服用,然後好好放鬆,期待藥效好好發揮。

提提你,3 小時前服用偉哥一樣有效,好好計劃吧!‍

3. 服用前別吃得太飽
無論你有否進食,偉哥都可發揮效力,不過假如你打算在服用前吃飯,最好不要吃得太多或太油膩。
過飽或過油,都會影響及減慢身體吸收偉哥,令到它需要更長的時間才能發揮藥效。
如果你真的要先大吃一頓,不妨稍等一會,好好消化一下才服用偉哥會較好。‍

4. 服用後請勿喝酒
做愛前輕鬆喝一兩杯當然沒有問題,但再多則會影響偉哥的效用。
因為酒精會令血壓下降,引致流入陰莖的血液減少,令勃起產生困難。
血壓低亦會帶來頭暈、頭痛、頭重腳輕等副作用,讓你難以勃起,破壞美好氣氛

偉哥效果可持續多久?
偉哥藥效的最有效時間是服用後頭2至3小時,然後會逐漸減弱。偉哥的效果亦有機會長達5小時之久,視乎你的處方劑量及身體的新陳代謝率等因素。

有研究顯示,偉哥的效力甚至可以維持最多12小時,不過這並非常見情況。

當你達到高潮後,偉哥不會立即發揮效力讓你迅速再次勃起。高潮後身體未準備好再次勃起的這段時間,稱之為「不反應期」。

但當你稍休一會而仍然處於偉哥最有效的2至3小時內,你仍可以受到性興奮而再次勃起

偉哥的副作用
雖然偉哥藥性安全,不過仍有機會出現以下輕微的副作用:
a. 頭痛
b. 頭暈
c. 噁心
d. 心口痛
e. 皮膚發紅
f. 消化不良
g. 鼻塞

高劑量的偉哥可能會導致副作用如皮膚發紅、頭痛、鼻塞及消化不良。如副作用的次數頻密及程度嚴重,請諮詢醫生應否減少劑量。

如出現以下嚴重的副作用,請立即聯絡你的醫生:
a. 陰莖勃起異常,持續勃起超過4小時
b. 性行為後頭暈、噁心及心口痛的問題沒有消退
c. 聽力突然下降或消失
d. 一隻眼或雙眼的視力突然消失

20150618bb    發表於 24-5-9 11:42

理性討論交流者。

珍珠宮

333s 發表於 24-5-8 23:17
2024年偉哥的價錢及劑量是多少?

偉哥一粒為 100mg,價錢最低為HK$178,你所需的劑量將由醫生決定。

唔信

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

有啲中藥湯水已經可以壯陽

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 畀面勳章

回覆樓主:

越嫁越好喎! 好勵志

333s    發表於 24-5-9 15:36

別墅

三婚嗰幾百萬未到手喎
都呃咗幾十萬就真
嗰煲湯就貴囉

男爵府

Gorgor0612 發表於 24-5-9 07:19
越嫁越好喎! 好勵志
魚唔過塘唔會肥,你睇何太肥到

寶石宮

2024年龍年勳章

Become 發表於 24-5-9 07:53

幸福可以好簡單

伯爵府

侯爵府

2024年龍年勳章

好想知何伯知道自己比人呃未?有冇後悔當住鏡頭前話要新何太唔要仔女呢?

伯爵府

回覆樓主:

我睇返東張西望. 新何太夾住何伯去拎100萬時叫銀行同何伯(相信有新何太名)開新户口. 再將所有錢轉落新戶口度.一百萬提款只是試水. 成功後何伯所有錢便凍過水

333s    發表於 24-5-9 15:37

侯爵府

成個女版「院x長」
影衰福6壽主持

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

ballonbb 發表於 24-5-9 08:32
我睇返東張西望. 新何太夾住何伯去拎100萬時叫銀行同何伯(相信有新何太名)開新户口. 再將所有錢轉落新戶口 ...

呢啲女騙徒真係不知所謂,憑乜想夾晒人哋幾十年嘅血汗錢?

伯爵府

@bear 發表於 24-5-9 08:18
好想知何伯知道自己比人呃未?有冇後悔當住鏡頭前話要新何太唔要仔女呢?
...

唔明啲老男人點解咁死蠢,幾十年感情既骨肉唔信,信個識咗一兩個月既人,真正連佢係咩人都未了解,就比咁多錢佢,同仔女反目都覺得無問題,好似中咗邪咁

象牙宮

秘技老火湯 + 偉哥。

東張該去問下何伯。飲了咩湯。。。
關於陰莖勃起的正確知識 男人必須正確瞭解小弟弟

[size=14.8917px]可以勃起 = 有真愛。

理性討論交流者。

侯爵府

2024年龍年勳章

幸福花海 發表於 24-5-9 10:20
唔明啲老男人點解咁死蠢,幾十年感情既骨肉唔信,信個識咗一兩個月既人,真正連佢係咩人都未了解,就比咁 ...

因為佢76歲都有女人肯“同佢發生少少關係”,幾難得的女人

男爵府

幸福花海 發表於 24-5-9 10:20
唔明啲老男人點解咁死蠢,幾十年感情既骨肉唔信,信個識咗一兩個月既人,真正連佢係咩人都未了解,就比咁 ...

因為親生仔不如近身錢,近身錢又不如肥姣婆

子爵府

2024年龍年勳章

越嫁越肥

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

迷魂湯,可以其實冇發生關係,係新何太編嘅故仔迫何伯娶佢

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊