論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我兩個細路同我講,工人姐姐每次都吼我外出時係佢地面前拔自己的格拉底毛,而且不只一次.
今日, 兩個細路又同我講這番話,我終於忍不住要同佢講左一番話......
大概是叫她以後不好再這樣.
佢地真係唔知醜,嘜都做得出...

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

luckily that she was only removing under-arm hair but not her pubic hair in front of your kids!

禁止訪問

大宅

咁啱既, 我個女又同我講姐姐用夾夾格拉底毛,
仲係咁問我痛唔痛, 點解要夾, 問長問短,
真係多得佢唔少, 我都好唔明,
點解佢地唔係洗手間度夾?
一來好醜怪, 二來即係比我知佢唔睇住d細路,
係度做自己野啦!
不過我唔敢話佢, 因我有b係佢手,
我連佢著低胸衫, 露pat衭都唔敢話佢,
我忍我忍我忍我忍.........

原帖由 mini_mum 於 09-8-11 19:47 發表
我兩個細路同我講,工人姐姐每次都吼我外出時係佢地面前拔自己的格拉底毛,而且不只一次.
今日, 兩個細路又同我講這番話,我終於忍不住要同佢講左一番話......
大概是叫她以後不好再這樣.
佢地真係唔知醜,嘜都做得出... ...

喜樂的心,便是良藥;
優傷的靈,使骨乾枯. (箴 17:22)

大宅

你個細路幾大?
如果經常係咁又點忍到口唔話?

侯爵府

原帖由 熹曈媽咪 於 09-8-12 00:57 發表
咁啱既, 我個女又同我講姐姐用夾夾格拉底毛,
仲係咁問我痛唔痛, 點解要夾, 問長問短,
真係多得佢唔少, 我都好唔明,
點解佢地唔係洗手間度夾?
一來好醜怪, 二來即係比我知佢唔睇住d細路,
係度做自己野啦!
不過我唔 ...

點解因為有b 在手就吾敢話佢?
明知係錯既野, 都吾話?

首頁

尾頁

跳至