在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

我去葵涌BUTTERFLIxx買鞋比佢地呃, 發現原來好多人都比呢間野呃過. 千其唔好去 !!!!!
我係BUTTERFLIxx 只買過兩次鞋, 第一次買時無事, 第二次買就出事, 我要左對37號鞋, 發現有D問題, 要佢地再俾對新, 等左好耐, 先找到對俾我, 之後好快入左袋俾我. 番到屋企, 我試著, 點知唔岩著, 貼住個NO係37, 但著唔到,俾我發現貼紙下NO係35, 甘我羅番去換, 佢地揾哩揾去都無, 要我轉第二個顏色或要display o個對, 我話要換款, 佢地唔俾, 最後就要我等多1星期後再羅貨. 今日我朋友幫我去羅貨啦. 佢地個態度好差, 我fds 發現對鞋有問題, 佢地就話係甘架, 我唔會再係哩間野買.
我之前去第二d地方買鞋都試過. 佢地又係攪一輪. 將我唔啱o個對都拎埋入倉. 正常的就咁入倉拎第二對都得. 另一對出來個貼紙係另外一碼. 但一樣唔啱. 所以我就著住話要再大一碼. 當然係無啦. 因為全場得返一對. 只係換了個呎碼貼紙又再比我. 所以如果係無呎碼刻在鞋. 一定要試啱. 唔好信個貼紙. 因為d細舖同賣平鞋地方. 好容易做到呢d手
我都係呀, 手法一模一樣. 叫佢拿35 (5號) 比我, 佢貼左四, 五個五號字. 我買左著落鬆到死. 原來膠紙下面係36, 同佢地講佢地仲要奸笑同打眼式

洋房

係呀, 我都比呢間鞋店呃過, 佢日地成日用呢種手法騙d顧客, 所以, 我以后都唔會再幫襯呢間野.

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我都有喺度買過鞋,不過好在就無你地嘅事情發生。

首頁

尾頁

跳至