嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

生完孖B , look like 4-month pregnant. Of course the skin condition very bad. Any method to 收身??

洋房

我都想知,生完成一個半月個肚還似5個月咁,有次在地鉄更有人讓坐給我,肚皮鬆弛晒,咁掂算呀?...

禁止訪問

男爵府

自己湊返,唔駛半年即瘦,我生時原本有140磅,湊了半年夜晚不停要餵奶,結果115磅,到依家他們5 ages,周圍走無時停,我only 98磅,辛苦都呢....﹗真係唔駛去減,他們會令你自動slim﹗

原帖由 甲蟲媽媽 於 09-9-16 19:17 發表
你地可以試下食營養代餐減, 好work, 我生完bb 9年都可以減到。
不過樓主你生完幾耐先, 如果是剛剛生完都係等3個月後才減, 唔好咁急, 唔係好傷身架。

大宅

餵人奶, 我生咗己9個月, 磅數早己回落到生之前, 不過個肚皮仲係鬆d, 唯有勤力d修下腰...
(我唔係全職湊, 請咗印印....所以我認為餵人奶好有效...)
原帖由 dais 於 09-9-4 15:52 發表
生完孖B , look like 4-month pregnant. Of course the skin condition very bad. Any method to 收身??

大宅

餵人奶,加上辛苦湊三個小朋友,日日食早、午晚三餐,加埋茶點、宵夜,共五餐都唔肥呀。
出街d人都唔會估d仔女係我架。不過個肚就......,睇黎真係要努力做運動先得。

首頁

尾頁

跳至