親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

等待驗證會員

本人之前去過泰國..不過已經係十幾年前..仲要跟團...黎緊既10月23日...打算再去泰國四日...不過想自己行....請問有冇好介紹去邊一間買package...or 有邊一間hotel好? 希望有人可以幫幫我! thanks!!

大宅

原帖由 happynangel 於 09-9-17 09:27 發表
本人之前去過泰國..不過已經係十幾年前..仲要跟團...黎緊既10月23日...打算再去泰國四日...不過想自己行....請問有冇好介紹去邊一間買package...or 有邊一間hotel好? 希望有人可以幫幫我! thanks!! ...

我同c6都plan緊11月中去玩四日, 都好想搵啲spa, shopping同食嘢嘅好地方...

複式洋房

23/10機位好像全Full了~
原帖由 happynangel 於 09-9-17 09:27 發表
本人之前去過泰國..不過已經係十幾年前..仲要跟團...黎緊既10月23日...打算再去泰國四日...不過想自己行....請問有冇好介紹去邊一間買package...or 有邊一間hotel好? 希望有人可以幫幫我! thanks!! ...

複式洋房

去SPA 有兩個推介,你睇下啱唔啱 ?!

http://www.zyx.com.hk/index.php?topic=406.msg948#msg948

複式洋房

i also want to go. Have any good hotel?

大宅

原帖由 Star_HK 於 09-9-18 14:37 發表
i also want to go. Have any good hotel?

今日cx出咗$999飛bangkok, 我一早出咗飛啦.... 不過好多weekend已經full哂啦.

複式洋房

係...差唔多full晒!!

子爵府

好媽媽勳章

Body Tune not so good..

I normally go to HealthLand :)
Cheaper + clean, and quiet!!!

原帖由 bb515 於 09-9-17 23:06 發表
去SPA 有兩個推介,你睇下啱唔啱 ?!

http://www.zyx.com.hk/index.php?topic=406.msg948#msg948

子爵府

好媽媽勳章

I love to stay at -

Amari WaterGate: near BigC, and Central Plaza.

Marriot Resort: very comfy, but location not too good..it's at the River.

原帖由 Star_HK 於 09-9-18 14:37 發表

珍珠宮

有冇邊度o既shopping mall買野正架???
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

男爵府

$999 咁平?點book?
原帖由 Stepy 於 09-9-18 15:36 發表

今日cx出咗$999飛bangkok, 我一早出咗飛啦.... 不過好多weekend已經full哂啦.
[

大宅

原帖由 Stepy 於 09-9-17 09:52 發表

我同c6都plan緊11月中去玩四日, 都好想搵啲spa, shopping同食嘢嘅好地方...

Buy one get one free
www.centerpointmassage.com

子爵府

好媽媽勳章

Hello,

I normally go-

half day to Weekend Market (Chatukchak).
1 day to Central Plaza, BigC and MBK

原帖由 wai001 於 09-9-19 09:51 發表
有冇邊度o既shopping mall買野正架???

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係平 wor ..... $ 999 仲有無呀 ???

原帖由 Stepy 於 09-9-18 15:36 發表

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

如果想近center world可以住Grande Centre Point 近地鐵站ratchadumri係四季酒店後面,不過勁多香港人 ,我自己鍾意Grand Millennium Sukhumvit無咁多港人,不過要搭多4個站地鐵先到ratchadumri

www.centrepoint.com
http://www.agoda.com.hk/asia/thailand/bangkok/grand_millennium_sukhumvit_hotel.html

珍珠宮

Thanks!!!
原帖由 Racmom 於 09-9-19 22:20 發表
Hello,

I normally go-

half day to Weekend Market (Chatukchak).
1 day to Central Plaza, BigC and MBK

我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

而家去thailand d 治安, ok 唔ok 啊???

複式洋房

d治安都ok丫!

大宅

好媽媽勳章

CX $999 TICKET 係唔係上去佢網頁睇架..我上左去搵唔到既..

大宅

我地一家3口都會23/10出發去泰國呀!

首頁

尾頁

跳至