自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個harddisk瓜咗, 有無的信譽好,價錢平介紹維修,

我想問"資料回復". 大約幾錢

Pls PM me. Tks

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

最小貴過你部harddisk

你去新果邊的黃金睇下
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

我知, 但我真係想攞番 D data!!

sonic04 你知唔知公價大約幾錢

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

原帖由 洪孩兒 於 09-9-17 10:47 PM 發表
我知, 但我真係想攞番 D data!!

sonic04 你知唔知公價大約幾錢

呢啲都要報價的

睇你的 hd 型號

但你保守估計都過千

我就介紹唔到比你去邊間

但你部hd有乜事

開機認唔到??開機do~~do~~聲??

開機當佢無到???..

可能有方法無須出去比人賺呢啲錢喎~~

不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

水晶宮

瀕死硬碟的最後希望 HDD Regenerator v1.51,硬碟 壞軌 修復軟體【無數網友認證有效】
瀕死硬碟的最後希望 HDD Regenerator v1.51,硬碟 壞軌 修復軟體【無數網友認證有效】
註 : 新分享的版本 已經可以在 CD 上使用。

軟體大小: 2.60 MB
授權方式: 破解註冊
運行環境: Windows 9x/Me/2000/NT/XP
軟體類別: 磁碟工具
軟體售價: 美金$59.95
軟體介紹:
HDD Regenerator 是一個可以幫你檢查並修復你硬碟的工具軟體。
硬碟壞了請不要馬上就將它丟棄,在你尚未真正確定你的硬碟是否真正已損壞前,你可先使用
HDD Regenerator 檢查你的硬碟是否真正已損壞且無法使用。
不信? 看看下方網友的回覆吧XD
要看完喔 !

此軟體並非將壞軌隱藏起來或隔離,而是真實的將硬碟回覆到健康的狀態,根據軟體公司表示
,修復後並不會影響原來硬碟中的資料,別急著把壞掉的硬碟丟掉,可試試此軟體。
這是一個功能相當強大的硬碟修復工具軟體,它可以幫你修復你磁碟表面的物理損壞並且將你
硬碟壞掉的磁區 (bad sector) 重新再生,一般的軟體都是將你硬碟壞磁區隱藏起來,獨特的
技術卻是將它修復與再生,更重要的是此項修復與再生是完全不會損壞到你原有硬碟內的資料
。使用時將會製作一片磁片,使用該磁片開機並進行修復即可,你不需任何特別的操作,立即
可修復你的硬碟。
註 : 新分享的版本 已經可以在 CD 上使用。
PS:分享這軟體原為零售版之正版
現已破解完畢 序號也免了
您只要...

[url=][/url]
Download Here

翡翠宮

原帖由 sonic04 於 09-9-17 22:54 發表

呢啲都要報價的

睇你的 hd 型號

但你保守估計都過千

我就介紹唔到比你去邊間

但你部hd有乜事

開機認唔到??開機do~~do~~聲??

開機當佢無到???..

可能有方法無須出去比人賺呢啲錢喎~~ ...

我覺得呢行好似私家偵探咁~最易趁火打劫!
好多公司都要求擺低等報價,幾日後報個價俾你(實際又好難立即報價~我估計已整好先出到價嚟)~一般都會獅子開大個口~一定要大膽還價(睇你急唔急?),一般損毀都會開三五千,還半都要千幾銀~二千幾!

首頁

尾頁

跳至